Οι Ρωσικές ανακαλύψεις DNA εξηγούν ανθρώπινα «παραφυσικά» συμβάντα

 




Συνοψίστηκε από τον Baerbel
Επιμέλεια και μετάφραση
1-17-5
 
Οι εσωτερικοί και πνευματικοί δάσκαλοι γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό ότι το σώμα μας είναι προγραμματιζόμενο από τη γλώσσα, τις λέξεις και τη σκέψη. 
Αυτό έχει πλέον αποδειχθεί και εξηγηθεί επιστημονικά.
 
Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό Διαδίκτυο και ανώτερο από πολλές απόψεις από το τεχνητό.
 Η πιο πρόσφατη ρωσική επιστημονική έρευνα εξηγεί άμεσα ή έμμεσα φαινόμενα όπως η διόραση, η διαίσθηση, οι αυθόρμητες και απομακρυσμένες πράξεις θεραπείας, η αυτοίαση, οι τεχνικές επιβεβαίωσης, το ασυνήθιστο φως/αύρες γύρω από ανθρώπους (δηλαδή πνευματικοί δάσκαλοι), η επιρροή του μυαλού στα καιρικά μοτίβα και πολύ περισσότερο.
 
Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία για έναν εντελώς νέο τύπο φαρμάκου στο οποίο το DNA μπορεί να επηρεαστεί και να επαναπρογραμματιστεί από λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να αποκοπούν και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια. Μόνο το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται για την κατασκευή πρωτεϊνών. Είναι αυτό το υποσύνολο του DNA που ενδιαφέρει τους δυτικούς ερευνητές και εξετάζεται και κατηγοριοποιείται. Το υπόλοιπο 90% θεωρείται «άχρηστο DNA».
 
Οι Ρώσοι ερευνητές, ωστόσο, πεπεισμένοι ότι η φύση δεν ήταν χαζή, ενώθηκαν με γλωσσολόγους και γενετιστές σε ένα εγχείρημα για να εξερευνήσουν αυτό το 90% του «άχρηστου DNA». Τα αποτελέσματα, τα ευρήματα και τα συμπεράσματά τους είναι απλά επαναστατικά!
 
Σύμφωνα με εκείνα τα ευρήματα, το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας αλλά χρησιμεύει και ως αποθήκευση δεδομένων και επικοινωνία. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι ο γενετικός κώδικας - ειδικά στο φαινομενικά «άχρηστο» 90% - ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με όλες τις ανθρώπινες γλώσσες μας.
 
Για το σκοπό αυτό συνέκριναν τους κανόνες της σύνταξης (ο τρόπος με τον οποίο οι λέξεις ενώνονται για να σχηματίσουν φράσεις και προτάσεις), τη σημασιολογία (τη μελέτη του νοήματος στους γλωσσικούς τύπους) και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA μας ακολουθούν μια κανονική γραμματική και έχουν ορίσει κανόνες όπως και οι γλώσσες μας. Επομένως, οι ανθρώπινες γλώσσες δεν εμφανίστηκαν τυχαία, αλλά είναι μια αντανάκλαση του εγγενούς μας DNA.
 
Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr ​​Garjajev και οι συνεργάτες του διερεύνησαν επίσης τη δονητική συμπεριφορά του DNA. Εν συντομία, η ουσία ήταν: "Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν ακριβώς όπως ένας ολογραφικός υπολογιστής που χρησιμοποιεί ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ DNA." Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν, για παράδειγμα, να διαμορφώσουν ορισμένα μοτίβα συχνότητας (ήχος) σε μια ακτίνα παρόμοια με λέιζερ που επηρέασε τη συχνότητα του DNA και επομένως την ίδια τη γενετική πληροφορία.
 
Δεδομένου ότι η βασική δομή των ζευγών DNA-αλκαλίων και της γλώσσας (όπως εξηγήθηκε προηγουμένως) είναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση DNA. Μπορεί κανείς απλά να χρησιμοποιήσει λέξεις και προτάσεις της ανθρώπινης γλώσσας! Και αυτό αποδείχθηκε πειραματικά!
 
Η ζωντανή ουσία DNA (σε ζωντανό ιστό, όχι in vitro) θα αντιδρά πάντα σε ρυθμιζόμενες από τη γλώσσα ακτίνες λέιζερ, ακόμη και σε ραδιοκύματα, εάν χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες συχνότητες (ήχος). Αυτό τελικά και επιστημονικά εξηγεί γιατί οι επιβεβαιώσεις, η ύπνωση και τα παρόμοια μπορούν να έχουν τόσο ισχυρές επιπτώσεις στους ανθρώπους και στο σώμα τους. Είναι απολύτως φυσιολογικό και φυσικό το DNA μας να αντιδρά στη γλώσσα.
 
Ενώ οι δυτικοί ερευνητές έκοψαν μεμονωμένα γονίδια από κλώνους DNA και τα εισάγουν αλλού, οι Ρώσοι δημιούργησαν με ενθουσιασμό συσκευές που επηρεάζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω διαμορφωμένων ραδιοφωνικών και φωτεινών συχνοτήτων, επιδιορθώνοντας έτσι γενετικά ελαττώματα.
 
Συνέλαβαν ακόμη και μοτίβα πληροφοριών ενός συγκεκριμένου DNA και το μετέδωσαν σε άλλο, επαναπρογραμματίζοντας έτσι τα κύτταρα σε άλλο γονιδίωμα. Έτσι, μετέτρεψαν με επιτυχία, για παράδειγμα, έμβρυα βατράχου σε έμβρυα σαλαμάνδρας απλώς μεταδίδοντας τα μοτίβα πληροφοριών DNA! Με αυτόν τον τρόπο μεταδόθηκε ολόκληρη η πληροφορία χωρίς καμία από τις παρενέργειες ή δυσαρμονίες που συναντήθηκαν κατά την αποκοπή και την επανεισαγωγή μεμονωμένων γονιδίων από το DNA.
 
Αυτό αντιπροσωπεύει μια απίστευτη επανάσταση και αίσθηση που μεταμορφώνει τον κόσμο: εφαρμόζοντας απλώς δόνηση (συχνότητες ήχου) και γλώσσα αντί της αρχαϊκής διαδικασίας αποκοπής!
 
Αυτό το πείραμα δείχνει την τεράστια δύναμη της κυματικής γενετικής, η οποία προφανώς έχει μεγαλύτερη επίδραση στον σχηματισμό των οργανισμών από τις βιοχημικές διεργασίες των αλκαλικών αλληλουχιών.
 
Οι εσωτερικοί και πνευματικοί δάσκαλοι γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό ότι το σώμα μας είναι προγραμματιζόμενο από τη γλώσσα, τις λέξεις και τη σκέψη. Αυτό έχει πλέον αποδειχθεί και εξηγηθεί επιστημονικά.
 
Φυσικά η συχνότητα πρέπει να είναι σωστή. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι όλοι το ίδιο επιτυχημένοι ή δεν μπορούν να το κάνουν πάντα με την ίδια δύναμη. Το άτομο πρέπει να εργαστεί στις εσωτερικές διεργασίες και την ανάπτυξη προκειμένου να δημιουργήσει μια συνειδητή επικοινωνία με το DNA.
 
Οι Ρώσοι ερευνητές εργάζονται σε μια μέθοδο που δεν εξαρτάται από αυτούς τους παράγοντες, αλλά θα λειτουργεί ΠΑΝΤΑ, υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος χρησιμοποιεί τη σωστή συχνότητα. Αλλά όσο πιο ανεπτυγμένη είναι η συνείδηση ​​ενός ατόμου, τόσο λιγότερη ανάγκη υπάρχει για οποιονδήποτε τύπο συσκευής: μπορεί κανείς να επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα μόνος του. Η επιστήμη θα σταματήσει επιτέλους να γελάει με τέτοιες ιδέες και θα επιβεβαιώσει και θα εξηγήσει τα αποτελέσματα. Και δεν τελειώνει εκεί.
 
Οι Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης ότι το DNA μας μπορεί να προκαλέσει ανησυχητικά μοτίβα στο κενό, δημιουργώντας έτσι μαγνητισμένες σκουληκότρυπες! Οι σκουληκότρυπες είναι τα μικροσκοπικά ισοδύναμα των λεγόμενων γεφυρών Αϊνστάιν-Ρόζεν στην περιοχή των μαύρων τρυπών (που αφήνονται από τα καμένα αστέρια).
 
Αυτές είναι συνδέσεις σήραγγας μεταξύ εντελώς διαφορετικών περιοχών στο σύμπαν μέσω των οποίων μπορούν να μεταδοθούν πληροφορίες εκτός του χώρου και του χρόνου. Το DNA προσελκύει αυτά τα κομμάτια πληροφοριών και τα μεταδίδει στη συνείδησή μας. Αυτή η διαδικασία υπερ-επικοινωνίας (τηλεπάθεια, διοχέτευση) είναι πιο αποτελεσματική σε κατάσταση χαλάρωσης.
 
Το άγχος, η ανησυχία ή η υπερκινητική διάνοια εμποδίζουν την επιτυχημένη υπερ-επικοινωνία, διαφορετικά οι πληροφορίες θα παραμορφωθούν εντελώς και θα είναι άχρηστες. Στη φύση, η υπερ-επικοινωνία εφαρμόζεται με επιτυχία εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Η οργανωμένη ροή της ζωής στα έντομα το αποδεικνύει δραματικά. Ο σύγχρονος άνθρωπος το γνωρίζει μόνο σε ένα πολύ πιο λεπτό επίπεδο ως «διαίσθηση». Αλλά και εμείς, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ξανά πλήρως.
 
Ως παράδειγμα από τη φύση, όταν μια βασίλισσα μυρμήγκι αποχωρίζεται από την αποικία της, τα εναπομείναντα μυρμήγκια εργάτες θα συνεχίσουν να χτίζουν ένθερμα σύμφωνα με το σχέδιο. Ωστόσο, εάν η βασίλισσα σκοτωθεί, όλες οι εργασίες στην αποικία σταματούν. Κανένα μυρμήγκι δεν θα ξέρει τι να κάνει. Προφανώς, η βασίλισσα μεταδίδει τα «οικοδομικά σχέδια» έστω και μακριά - μέσω της ομαδικής συνείδησης με τους υπηκόους της. Μπορεί να είναι όσο μακριά θέλει, όσο είναι ζωντανή.
 
Στους ανθρώπους, η υπερ-επικοινωνία συναντάται συχνότερα όταν κάποιος αποκτά ξαφνικά πρόσβαση σε πληροφορίες που βρίσκονται εκτός της βάσης γνώσεων του. Αυτή η υπερ-επικοινωνία βιώνεται στη συνέχεια ως έμπνευση ή διαίσθηση (επίσης στη διοχέτευση έκστασης). Ο Ιταλός συνθέτης Giuseppe Tartini, για παράδειγμα, ονειρεύτηκε ένα βράδυ ότι ένας διάβολος καθόταν στο κρεβάτι του και έπαιζε βιολί. Το επόμενο πρωί ο Tartini μπόρεσε να σημειώσει το κομμάτι ακριβώς από τη μνήμη του. Την ονόμασε Σονάτα Τριλ του Διαβόλου.
 
Για χρόνια, ένας 42χρονος άνδρας νοσοκόμα ονειρευόταν μια κατάσταση στην οποία ήταν συνδεδεμένος με ένα είδος CD-ROM γνώσης. Στη συνέχεια, του μεταδόθηκαν επαληθεύσιμες γνώσεις από όλα τα πεδία που μπορούσε να φανταστεί κανείς, τις οποίες μπορούσε να ανακαλέσει το πρωί. Υπήρχε μια τέτοια πλημμύρα πληροφοριών που φαινόταν ότι μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια μεταδόθηκε τη νύχτα. Η πλειοψηφία των γεγονότων ήταν έξω από την προσωπική του βάση γνώσεων και έφτανε σε τεχνικές λεπτομέρειες για τις οποίες δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Όταν συμβαίνει υπερ-επικοινωνία, μπορεί κανείς να παρατηρήσει στο DNA, καθώς και στο ανθρώπινο, υπερφυσικά φαινόμενα.
 
Οι Ρώσοι επιστήμονες ακτινοβόλησαν δείγματα DNA με φως λέιζερ. Στην οθόνη, σχηματίστηκε ένα τυπικό μοτίβο κυμάτων. Όταν αφαίρεσαν το δείγμα DNA, το μοτίβο κυμάτων δεν εξαφανίστηκε, παρέμεινε. Πολλά ελεγχόμενα πειράματα έδειξαν ότι το σχέδιο συνέχισε να προέρχεται από το δείγμα που αφαιρέθηκε, του οποίου το ενεργειακό πεδίο προφανώς παρέμενε μόνο του. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται πλέον φαινόμενο φάντασμα DNA. Υποτίθεται ότι η ενέργεια από το εξωτερικό του χώρου και του χρόνου εξακολουθεί να ρέει μέσα από τις ενεργοποιημένες σκουληκότρυπες μετά την αφαίρεση του DNA. Οι παρενέργειες που συναντώνται συχνότερα στην υπερ-επικοινωνία στον άνθρωπο είναι τα ανεξήγητα ηλεκτρομαγνητικά πεδία κοντά στα ενδιαφερόμενα άτομα.
 
Ηλεκτρονικές συσκευές όπως συσκευές αναπαραγωγής CD και παρόμοια μπορεί να ερεθιστούν και να σταματήσουν να λειτουργούν για ώρες. Όταν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο διαλύεται αργά, οι συσκευές λειτουργούν ξανά κανονικά. Πολλοί θεραπευτές και μέντιουμ γνωρίζουν αυτό το αποτέλεσμα από τη δουλειά τους: όσο καλύτερη είναι η ατμόσφαιρα και η ενέργεια, τόσο πιο απογοητευτικό μπορεί να είναι για τις συσκευές εγγραφής καθώς σταματούν να λειτουργούν εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Συχνά μέχρι το επόμενο πρωί όλα επιστρέφουν στο φυσιολογικό.
 
Ίσως αυτό να είναι καθησυχαστικό για πολλούς, καθώς δεν έχει να κάνει με το ότι είναι τεχνικά ανεπαρκείς. σημαίνει ότι είναι καλοί στην υπερ-επικοινωνία.
 
Στο βιβλίο τους Vernetzte Intelligenz, οι Grazyna Gosar και Franz Bludorf εξηγούν αυτές τις συνδέσεις με ακρίβεια και σαφήνεια. Οι συγγραφείς παραθέτουν επίσης πηγές που υποθέτουν ότι σε παλαιότερες εποχές η ανθρωπότητα ήταν ακριβώς όπως τα ζώα: πολύ στενά συνδεδεμένη με την ομαδική συνείδηση ​​και ως εκ τούτου ενεργούσε ως ομάδα. Για να αναπτύξουμε και να βιώσουμε την ατομικότητα, όμως, εμείς οι άνθρωποι έπρεπε να ξεχάσουμε σχεδόν εντελώς την υπερ-επικοινωνία.
 
Τώρα που είμαστε αρκετά σταθεροί στην ατομική μας συνείδηση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα μορφή ομαδικής συνείδησης - συγκεκριμένα μια στην οποία αποκτάμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες μέσω του DNA μας χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι ή εξ αποστάσεως έλεγχος για το τι να κάνουμε με αυτές τις πληροφορίες. Γνωρίζουμε τώρα ότι ακριβώς όπως χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο, το DNA μας μπορεί να τροφοδοτήσει σωστά δεδομένα στο δίκτυο, να ανακτήσει δεδομένα από το δίκτυο και να δημιουργήσει επαφή με άλλους συμμετέχοντες στο δίκτυο. Η εξ αποστάσεως θεραπεία, η τηλεπάθεια ή η «τηλεπισκόπηση» για την κατάσταση του άλλου μπορούν έτσι να εξηγηθούν. Μερικά ζώα γνωρίζουν από μακριά πότε οι ιδιοκτήτες τους σκοπεύουν να επιστρέψουν στο σπίτι. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και να εξηγηθεί πρόσφατα μέσω των εννοιών της ομαδικής συνείδησης και της υπερ-επικοινωνίας.
 
Οποιαδήποτε συλλογική συνείδηση ​​δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λογικά σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο χωρίς μια ξεχωριστή ατομικότητα. διαφορετικά θα επιστρέψαμε σε ένα πρωτόγονο ένστικτο αγέλης που χειραγωγείται εύκολα. Η υπερεπικοινωνία στη νέα χιλιετία σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό.
 
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι εάν οι άνθρωποι με πλήρη ατομικότητα ανακτούσαν την ομαδική συνείδηση, θα είχαν μια θεϊκή δύναμη να δημιουργούν, να αλλάζουν και να διαμορφώνουν πράγματα στη Γη! ΚΑΙ η ανθρωπότητα κινείται συλλογικά προς μια τέτοια ομαδική συνείδηση ​​του νέου είδους.
 
Το πενήντα τοις εκατό των παιδιών θα γίνει πρόβλημα μόλις πάνε στο σχολείο, αφού το σύστημα συγκεντρώνει όλους και απαιτεί προσαρμογή. Αλλά η ατομικότητα των σημερινών παιδιών είναι τόσο ισχυρή που αρνούνται αυτή την προσαρμογή και αντιστέκονται να εγκαταλείψουν τις ιδιοσυγκρασίες τους με τους πιο διαφορετικούς τρόπους.
 
Ταυτόχρονα γεννιούνται όλο και περισσότερα διορατικά παιδιά. Κάτι σε αυτά τα παιδιά αγωνίζεται περισσότερο προς την ομαδική συνείδηση ​​του νέου είδους και δεν μπορεί πλέον να κατασταλεί.
 
Κατά κανόνα, ο καιρός για παράδειγμα είναι μάλλον δύσκολο να επηρεαστεί από ένα μεμονωμένο άτομο. Αλλά μπορεί να επηρεάζεται από την ομαδική συνείδηση ​​(τίποτα καινούργιο σε αυτό για ορισμένες ιθαγενείς φυλές). Ο καιρός επηρεάζεται έντονα από τις συχνότητες συντονισμού της Γης (συχνότητες Schumann). Αλλά αυτές οι ίδιες συχνότητες παράγονται επίσης στον εγκέφαλό μας, και όταν πολλοί άνθρωποι συγχρονίζουν τη σκέψη τους ή όταν άτομα (πνευματικοί δάσκαλοι, για παράδειγμα) εστιάζουν τις σκέψεις τους με τρόπο που μοιάζει με λέιζερ, τότε δεν είναι καθόλου περίεργο ότι μπορούν να επηρεάσουν την καιρός.
 
Ένας σύγχρονος πολιτισμός που αναπτύσσει ομαδική συνείδηση ​​δεν θα είχε ούτε περιβαλλοντικά προβλήματα ούτε έλλειψη ενέργειας: γιατί αν χρησιμοποιούσε τέτοιες νοητικές δυνάμεις ως ενοποιημένος πολιτισμός, θα είχε τον έλεγχο των ενεργειών του πλανήτη του ως φυσική συνέπεια.
 
Όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων ενώνεται με υψηλότερες προθέσεις, όπως στο διαλογισμό για την ειρήνη - οι δυνατότητες βίας επίσης διαλύονται.
 
Προφανώς, το DNA είναι επίσης ένας οργανικός υπεραγωγός που μπορεί να λειτουργήσει σε κανονική θερμοκρασία σώματος, σε αντίθεση με τους τεχνητούς υπεραγωγούς που απαιτούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες μεταξύ 200 και 140°C για να λειτουργήσουν. Επιπλέον, όλοι οι υπεραγωγοί είναι σε θέση να αποθηκεύουν φως και συνεπώς πληροφορίες. Αυτό εξηγεί περαιτέρω πώς το DNA μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες.
 
Υπάρχει ένα άλλο φαινόμενο που συνδέεται με το DNA και τις σκουληκότρυπες. Κανονικά, αυτές οι εξαιρετικά μικρές σκουληκότρυπες είναι εξαιρετικά ασταθείς και διατηρούνται μόνο για τα πιο μικροσκοπικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Κάτω από ορισμένες συνθήκες, σταθερές σκουληκότρυπες μπορούν να οργανωθούν, οι οποίες στη συνέχεια σχηματίζουν διακριτικούς τομείς κενού στους οποίους, για παράδειγμα, η βαρύτητα μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια. Οι περιοχές κενού είναι αυτο-ακτινοβολούμενες μπάλες ιονισμένου αερίου που περιέχουν σημαντικές ποσότητες ενέργειας. Υπάρχουν περιοχές στη Ρωσία όπου εμφανίζονται πολύ συχνά τέτοιες λαμπερές μπάλες.
 
Μετά τη σύγχυση που ακολούθησε, οι Ρώσοι ξεκίνησαν τεράστια ερευνητικά προγράμματα που οδήγησαν τελικά σε ορισμένες από τις ανακαλύψεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τους τομείς κενού ως λαμπερές μπάλες στον ουρανό. Ο προσεκτικός τους κοιτάζει με απορία και αναρωτιέται τι θα μπορούσαν να είναι.
 
Σκέφτηκα μια φορά: "Γεια σου εκεί πάνω. Αν τύχει να είσαι UFO, πέταξε σε ένα τρίγωνο." Και ξαφνικά, οι ελαφριές μπάλες κινήθηκαν σε ένα τρίγωνο. Ή πυροβόλησαν στον ουρανό σαν σφαίρες χόκεϊ επί πάγου: επιτάχυναν από το μηδέν σε τρελές ταχύτητες ενώ γλιστρούσαν σιωπηλά στον ουρανό. Ο ένας έχει μείνει να τρέμει και εγώ, όπως πολλοί άλλοι, επίσης, σκέφτηκα ότι είναι UFO. Φιλικά, προφανώς, καθώς πετούσαν σε τρίγωνα μόνο και μόνο για να με ευχαριστήσουν.
 
Τώρα, οι Ρώσοι βρήκαν - στις περιοχές όπου εμφανίζονται συχνά περιοχές κενού - που μερικές φορές πετούν ως μπάλες φωτός από το έδαφος προς τα πάνω στον ουρανό, και ότι αυτές οι μπάλες μπορούν να καθοδηγηθούν από τη σκέψη. Από τότε έχει διαπιστωθεί ότι οι περιοχές κενού εκπέμπουν κύματα χαμηλής συχνότητας που παράγονται επίσης στον εγκέφαλό μας και λόγω αυτής της ομοιότητας των κυμάτων είναι σε θέση να αντιδρούν στις σκέψεις μας. Το να τρέχουμε με ενθουσιασμό σε ένα που βρίσκεται στο επίπεδο του εδάφους μπορεί να μην είναι τόσο καλή ιδέα, επειδή αυτές οι μπάλες φωτός μπορεί να περιέχουν τεράστιες ενέργειες και είναι ικανές να μεταλλάξουν τα γονίδιά μας.
 
Πολλοί πνευματικοί δάσκαλοι παράγουν επίσης τέτοιες ορατές μπάλες ή στήλες φωτός σε βαθύ διαλογισμό ή κατά τη διάρκεια ενεργειακής εργασίας, που προκαλούν αναμφισβήτητα ευχάριστα συναισθήματα και δεν προκαλούν καμία βλάβη. Προφανώς αυτό εξαρτάται επίσης από κάποια εσωτερική τάξη, ποιότητα και προέλευση του τομέα κενού. Υπάρχουν κάποιοι πνευματικοί δάσκαλοι, όπως ο νεαρός Άγγλος Ananda, για παράδειγμα, με τον οποίο δεν φαίνεται τίποτα στην αρχή, αλλά όταν κάποιος προσπαθεί να τραβήξει μια φωτογραφία ενώ κάθονται και μιλάνε ή διαλογίζονται σε υπερ-επικοινωνία, λαμβάνει μόνο μια εικόνα ενός λευκό σύννεφο σε μια καρέκλα.
 
In certain Earth healing projects, such light effects also appear on photographs. Simply put, this phenomena has to do with gravity and anti-gravity forces that are ever more stable forms of wormholes and displays of hyper-communication with energies from outside our time and space structure. Earlier generations that experienced such hyper-communication and visible vacuum domains were convinced that an angel had appeared before them: and we cannot be too sure to what forms of consciousness we can get access when using hyper-communication.
 
Χωρίς επιστημονικές αποδείξεις για την πραγματική τους ύπαρξη, οι άνθρωποι που είχαν τέτοιες εμπειρίες ΔΕΝ υποφέρουν όλοι από παραισθήσεις. Κάναμε απλώς άλλο ένα τεράστιο βήμα προς την κατανόηση της πραγματικότητάς μας. Η επίσημη επιστήμη γνωρίζει επίσης για ανωμαλίες βαρύτητας στη Γη που συμβάλλουν στον σχηματισμό περιοχών κενού. Πρόσφατα, ανωμαλίες βαρύτητας εντοπίστηκαν στο Rocca di Papa, νότια της Ρώμης.
 
...........
 
Το πλήρες άρθρο μπορείτε να το δείτε - στα αγγλικά - στον ιστότοπο Kontext
 
http://www.fosar-bludorf.com/index_eng.htm
 
 
Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από το βιβλίο "Vernetzte Intelligenz" von Grazyna Fosar und Franz Bludorf, ISBN 3930243237, που συνοψίζεται και σχολιάζεται από τον Baerbel. Το βιβλίο δυστυχώς μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο στα γερμανικά. Μπορείτε να προσεγγίσετε τους συγγραφείς εδώ:
 
Κείμενο - Φόρουμ για την Επιστήμη των Συνόρων
http://www.fosar-bludorf.com
https://rense.com/general62/expl.htm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ