Και ρωτάμε πως η ανθρωπότητα την γάμ@σε;;; Μα χάνοντας την ηθική μας, όχι εκείνη που πουλάνε στα ΜΜΕ, αλλά εκείνη που διαχρονικά βρίσκετε μέσα στον αληθινό πολιτισμό, μέσα από τη υγιεινοί παιδεία, όχι στην θρησκεία, αλλά στα κοινωνικά ήθη και έθιμα. ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Οι μαθητές της δεύτερης τάξης στο Όρεγκον διδάσκονται να «αναγνωρίζουν τις διαφορές και τις ομοιότητες του τρόπου με τον οποίο τα άτομα ταυτίζονται σχετικά με το φύλο» και πώς να «επικοινωνούν με σεβασμό με και για άτομα όλων των ταυτοτήτων φύλου, εκφράσεων φύλου και σεξουαλικών προσανατολισμών».

Η παρακάτω αναφορά είναι από το Fox News :

Τα δημόσια σχολεία στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και στο Όρεγκον διδάσκουν θέματα σχετικά με την ταυτότητα φύλου σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών.


Το Γραφείο Επιτρόπου Δημόσιας Εκπαίδευσης της Ουάσιγκτον (OSPI), το οποίο επιβλέπει την εκπαίδευση K-12 στην πολιτεία,  ορίζει το «φύλο»  ως «ένα κοινωνικό κατασκεύασμα που βασίζεται σε συναισθηματικά, συμπεριφορικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά που συνδέονται με το βιολογικό φύλο που έχει ανατεθεί σε ένα άτομο». Το OSPI έθεσε  πρότυπα αγωγής υγείας  για όλα τα δημόσια σχολεία το 2016, απαιτώντας από τα παιδιά του νηπιαγωγείου και της πρώτης δημοτικού να μάθουν ότι «υπάρχουν πολλοί τρόποι έκφρασης του φύλου», ενώ τα παιδιά στη δεύτερη και τρίτη τάξη διδάσκονται ότι «υπάρχει μια σειρά φύλων ρόλους και έκφραση».

Τα πρότυπα προκάλεσαν αντιδράσεις τον περασμένο μήνα, αφού φέρεται να δόθηκε στους μαθητές της πρώτης τάξης στη Σχολική Περιοχή του Έντμοντς  υλικό  σχετικά με τις αντωνυμίες φύλου που διδάσκουν το φύλο μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: ένα «κορίτσι», ένα «αγόρι» και «κανένας ή και τα δύο. ” Η περιφέρεια υπερασπίστηκε την αποστολή, λέγοντας ότι «απαιτείται να διδάξει τα κρατικά πρότυπα».

Εν τω μεταξύ, στο Όρεγκον, το κρατικό συμβούλιο εκπαίδευσης υιοθέτησε  πρότυπα αγωγής υγείας , επίσης το 2016, απαιτώντας από τα νηπιαγωγεία και τα παιδιά της πρώτης τάξης να «αναγνωρίσουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι έκφρασης του φύλου» και να «παρέχουν παραδείγματα για το πώς οι φίλοι και η οικογένεια επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να ενεργούν με βάση το φύλο τους».

Οι μαθητές της δεύτερης τάξης στο Όρεγκον διδάσκονται να «αναγνωρίζουν τις διαφορές και τις ομοιότητες του τρόπου με τον οποίο τα άτομα ταυτίζονται σχετικά με το φύλο» και πώς να «επικοινωνούν με σεβασμό με και για άτομα όλων των ταυτοτήτων φύλου, εκφράσεων φύλου και σεξουαλικών προσανατολισμών».

Οι μαθητές της τρίτης τάξης στην πολιτεία αναμένεται να είναι σε θέση να «προσδιορίσουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό», καθώς και «να αναγνωρίσουν τις διαφορές και τις ομοιότητες του τρόπου με τον οποίο τα άτομα ταυτίζονται σχετικά με το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό».

Τον περασμένο μήνα, η ομάδα Oregon Moms Union διαμαρτυρήθηκε κατά των διαχειριστών στη Σχολική Περιοχή North Clackamas, υποστηρίζοντας ότι στα παιδιά της πέμπτης τάξης δόθηκε ένα φύλλο εργασίας για  το "The Genderbread Person"  που τους ζητούσε να περιγράψουν την ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό,  ανέφερε το Newsweek στις 31 Μαρτίου . Η περιφέρεια υπερασπίστηκε αργότερα την αποστολή.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις έχει επανειλημμένα τονίσει το «The Genderbread Person» ενώ ζήτησε να εξαλειφθεί αυτό που περιγράφει ως «ξύπνησε κατήχηση» των μικρών παιδιών. Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης  υπέγραψε νόμο τον περασμένο μήνα  ένα νομοσχέδιο για τα γονικά δικαιώματα που απαγορεύει στους δασκάλους να δίνουν οδηγίες στην τάξη για τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» ή την «ταυτότητα φύλου» στο νηπιαγωγείο μέχρι την τρίτη δημοτικού. Ο νόμος ονομάστηκε νομοσχέδιο «Μην πεις ομοφυλόφιλος» από τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι  παραπλανητικά ισχυρίζονται ότι απαγορεύει οποιαδήποτε συζήτηση  σχετικά με το να είσαι ομοφυλόφιλος στα σχολεία της Φλόριντα. 

Η κυβερνήτης του Όρεγκον, Κέιτ Μπράουν, Δημοκρατική, κατέρριψε τον νόμο μετά την υπογραφή του Ντε Σάντις, λέγοντας ότι «στο Όρεγκον λέμε ομοφυλόφιλος».

Είμαι τρομοκρατημένος και εξοργισμένος με τη νομοθεσία κατά της LGBTQIA+ που μόλις υπογράφηκε στη Φλόριντα, καθιστώντας τα σχολεία λιγότερο ασφαλή χώρο για τα LGBTQIA+ παιδιά. Το Όρεγκον θα είναι πάντα ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς και φιλόξενο μέρος — ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα κάποιου.

Ο Μπράουν έγραψε στο Twitter στις 28 Μαρτίου

Η προτεινόμενη νομοθεσία παρόμοια με τη νομοθεσία της Φλόριντα εμφανίστηκε έκτοτε στην Αλαμπάμα, το Οχάιο, τη Λουιζιάνα, το Τενεσί και άλλες πολιτείες.

Ο Κυβερνήτης της Αλαμπάμα Άιβι υπογράφει νομοσχέδια που στοχεύουν τους τρανς νέους στην Αλαμπάμα


ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

[1] Τότε είπε στους μαθητές: Είναι αδύνατο να μην έρθουν παραβάσεις· αλλά αλίμονο σε αυτόν , μέσω του οποίου έρχονται! [2] Ήταν καλύτερα γι' αυτόν να κρεμαστεί μια μυλόπετρα στο λαιμό του και να ρίξει στη θάλασσα, παρά να προσβάλει ένα από αυτά τα μικρά.

Λουκάς 17:1-2

Όπως σημείωσα στην έκθεσή μου σχετικά με τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της Αλαμπάμα, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε με το αίσθημα. αλλά είναι τόσο λίγο τόσο αργά, για ένα σύστημα που απέτυχε και πέθανε όταν άρχισαν να καταρρίπτουν τους κανόνες διαχωρισμού πριν από αρκετές γενιές, και έφεραν τα νέα ρυθμιζόμενα τεστ και άρχισαν να ταξιδεύουν με λεωφορείο σε όλους στις πόλεις, με αποτέλεσμα λιγότερη εκπαίδευση και εκθετική κακό.

Αλλά αυτό το άρθρο αποτελεί μια ακόμη μαρτυρία για το γιατί τα παιδιά σας ΠΡΕΠΕΙ να είναι έξω από αυτά τα μέρη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν φροντίζεις και αγαπάς τα παιδιά σου.

https://winepressnews.com/2022/04/13/oregon-and-washington-are-teaching-kindergartners-there-are-many-ways-to-express-gender/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ