Είστε έτοιμοι για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων; Ζητάει η Παγκόσμια Κυβέρνηση Κορυφής



«Και το ερώτημα είναι, αυτό το νέο σύστημα ψηφιακού χρήματος και ψηφιακής λογιστικής θα ικανοποιήσει τις ανταγωνιστικές ανάγκες των πολιτών όλων αυτών των τοποθεσιών, έτσι ώστε κάθε άνθρωπος να έχει την ευκαιρία να έχει μια καλύτερη ζωή; Γιατί αυτό είναι το μόνο μέτρο για το αν μια παγκόσμια τάξη εξυπηρετεί πραγματικά».

Η Σύνοδος Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης για το 2022 ξεκίνησε πρόσφατα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ζητώντας και ζητώντας μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και ποια βήματα θα πρέπει να ληφθούν για να φτάσει ο κόσμος εκεί.

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Κορυφής, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, «είναι ένας παγκόσμιος, ουδέτερος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διαμόρφωση του μέλλοντος των κυβερνήσεων».


«Η Σύνοδος Κορυφής, στις διάφορες δραστηριότητές της, διερευνά την ατζέντα της επόμενης γενιάς κυβερνήσεων, εστιάζοντας στην αξιοποίηση της καινοτομίας και της τεχνολογίας για την επίλυση παγκόσμιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα», περιγράφουν επιπλέον οι ίδιοι.


Προσθέτουν, «Από την έναρξή της το 2013, η Σύνοδος Κορυφής υπερασπίστηκε την αποστολή της διαμόρφωσης μελλοντικών κυβερνήσεων και της δημιουργίας ενός καλύτερου μέλλοντος για την ανθρωπότητα. Οι προηγούμενες 7 εκδόσεις της Συνόδου Κορυφής καθιέρωσαν με επιτυχία ένα νέο μοντέλο συνεργασίας σε έναν διεθνή χώρο ανταγωνισμού για να εμπνεύσουν και να δώσουν τη δυνατότητα στην επόμενη γενιά κυβερνήσεων».


«Η Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδος είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων για κυβερνήσεις που ιδρύθηκε το 2013 υπό τη δυναμική ηγεσία του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, Αντιπροέδρου και Πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Κυβερνήτη του Ντουμπάι και είναι έτοιμη να γίνει νεότερη. ύψη αριστείας και συμπεριληπτικότητας».


Ο οργανισμός συνεργάζεται με πολλούς από τους πιο γνωστούς διεθνείς κυβερνητικούς και παγκόσμιους ομίλους, μαζί με κολοσσούς των μέσων ενημέρωσης όπως το CNN, το CNBC, το Bloomberg, το Time, το Sky News, το EuroNews και πολλούς άλλους εταίρους.


Η Becky Anderson του CNN ηγήθηκε της συζήτησης στις 29, ξεκινώντας την πρώτη επίσημη ημέρα της συνόδου κορυφής, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube.


Ο Άντερσον, μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφότου ανέβηκε στο βάθρο, ρώτησε: «Είμαστε έτοιμοι για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη;», σημειώνοντας ότι είναι ένα «τρομακτικό θέμα» για συζήτηση. Δήλωσε επιπλέον παρόμοια αίσθηση με τις πρόσφατες εκκλήσεις του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.



Ο Μπάιντεν καλεί ρητά για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων που «πρέπει να την οδηγήσουμε» και «να ενώσουμε τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο»




Η ίδια δήλωσε:


Πιστεύω ότι αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Ζούμε σίγουρα σε μια μοναδική εποχή βεβαιότητας και αστάθειας στις παγκόσμιες υποθέσεις.


Είτε είστε από τον παγκόσμιο Βορρά είτε από τον παγκόσμιο Νότο, ζήσαμε όλοι συλλογικά τη ζώνη του λυκόφωτος που ήταν η πανδημία και τις αλλαγές στο κοινωνικό, ψηφιακό και φυσικό μας τοπίο που επέφερε ο Covid-19.


Και καθώς ο κόσμος ξαναβγαίνει από την πανδημία, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία σίγουρα μοιάζει με μια μεταμορφωτική γεωπολιτική στιγμή.


Σε ένα πλαίσιο μεγάλων αγώνων εξουσίας, της εμφάνισης των μεσαίων δυνάμεων της κλιματικής κρίσης και των προκλήσεων για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η γραμμή τάσης φαίνεται σίγουρα να δείχνει έναν κόσμο που οδεύει προς μια άτακτη κατεύθυνση.


Μήπως το πολυμερές σύστημα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ δημιουργήθηκε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για τη διαχείριση των διεθνών σχέσεων έτσι ώστε ο κόσμος να μην δει και να βιώσει ποτέ το ίδιο χάος και αταξία ενός παγκόσμιου πολέμου, είναι κάτι σαν κατάλληλο για τον σκοπό; Και αν όχι, ποια είναι η εναλλακτική; Αυτός είναι ο σκοπός αυτής της συζήτησης σήμερα.


Στη συνέχεια ο Άντερσον παρουσίασε την ομάδα διαφορετικών ηγετών και συμβούλων για αυτή τη συζήτηση. Ο Φριστ στρεφόμενος προς την Εξοχότητά του Δρ. Ανουάρ Μοχάμεντ Γκαργκάς, Υπουργός Εξωτερικών, Άντερσον, τον ρώτησε: «Είσαι έτοιμος για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων;»


Αν και δεν απάντησε με ένα ναι ή όχι, ο Gargash έδειξε αμέσως τις τεχνολογικές εξελίξεις εδώ στον 21ο αιώνα, ότι συνέκρινε με την τεχνολογία του 26ου αιώνα. Αλλά είπε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα:


Αλλά νομίζω ότι το πλαίσιο σκέψης εξακολουθεί να είναι ο 19ος αιώνας. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που έχουμε στο διεθνές σύστημα όπου αν κοιτάξετε εξακολουθεί να είναι ο εθνικισμός, η κρατική κυριαρχία, η χρήση βίας ή η μη χρήση πηγής βίας.


Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα καθώς προσπαθούμε να γεφυρώσουμε πραγματικά αυτό που διανοητικά γνωρίζετε ότι διέπει τις διεθνείς σχέσεις με τον τρόπο σκέψης του 19ου αιώνα. Αλλά ταυτόχρονα με την τεχνολογία να είναι γρήγορα μπροστά μας και την καμπύλη, νομίζω ότι θα είμαστε ένα σημαντικό πρόβλημα.


Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η έκθεση του The WinePress, «Agenda 2030: You'll Own Nothing And Be Happy», ανέφερε ένα κομμάτι από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα οράματά τους για τη ζωή το 2030, όπου ο κόσμος καλλιεργείται από αυτόνομες έξυπνες πόλεις. Κοντά στο τέλος της έκθεσής τους, ανέφεραν τα εξής:


Το μεγαλύτερο μέλημά μου είναι όλοι οι άνθρωποι που δεν μένουν στην πόλη μας. Αυτούς που χάσαμε στο δρόμο. Αυτοί που αποφάσισαν ότι έγινε πάρα πολύ, όλη αυτή η τεχνολογία. Αυτοί που ένιωθαν ξεπερασμένοι και άχρηστοι όταν τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη ανέλαβαν μεγάλα κομμάτια των εργασιών μας. Αυτοί που στεναχωρήθηκαν με το πολιτικό σύστημα και στράφηκαν εναντίον του. Ζουν διαφορετικό είδος ζωής έξω από την πόλη. Μερικοί έχουν σχηματίσει μικρές αυτοτροφοδοτούμενες κοινότητες. Άλλοι απλώς έμειναν στα άδεια και εγκαταλελειμμένα σπίτια σε μικρά χωριά του 19ου αιώνα.



Κάθε τόσο εκνευρίζομαι για το γεγονός ότι δεν έχω πραγματική ιδιωτικότητα. Δεν μπορώ να πάω και να μην είμαι εγγεγραμμένος. Ξέρω ότι, κάπου, ό,τι κάνω, σκέφτομαι και ονειρεύομαι καταγράφεται. Ελπίζω μόνο ότι κανείς δεν θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μου.



Ατζέντα 2030: Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι

Μετά από αυτό μίλησε ο Fred Kempe – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του think tank the Atlantic Council – και αυτός, ο οποίος είπε ότι ο πρώην μέντοράς του ήταν ο διαβόητος παγκοσμιοποιητής Henry Kissinger, επικαλέστηκε ένα παρόμοιο συναίσθημα, ότι «τι εννοείς νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων; Δεν έχουμε ακόμη μια παγκόσμια τάξη». Μάλλον, μια δυτική τάξη που «επιβλήθηκε στον κόσμο».


[Αυτή η νέα τάξη πραγμάτων] μπορεί να πάει δύο διαφορετικές κατευθύνσεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία να είναι πλέον καθοριστικό στοιχείο. Είτε η ζούγκλα επιστρέφει, όπως λέει ο ιστορικός Μπομπ Κάγκαν, και ότι μπορούμε να πάμε σε μια πιο σκοτεινή εποχή.

Ή θα μπορούσαμε να πάμε σε μια εποχή λόγω της προόδου της επιστήμης, της προόδου της τεχνολογίας, θα μπορούσε να υπάρξει μια από τις πιο ευημερούσες, πολλά υποσχόμενες, προοδευτικές, φωτισμένες, μέτριες, σύγχρονες εποχές που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ[d].


Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια στιγμή όπου αυτό αποφασίζεται, και νομίζω ότι η σημασία του ζητήματος της Ουκρανίας είναι ότι αποτελεί σημείο αναφοράς για αυτό, και το πώς ο κόσμος το διαχειρίζεται και βγαίνει από αυτό, θα έχει εκτεταμένες συνέπειες. πέρα από την Ουκρανία.


Αργότερα στη συζήτηση, η Pippa Malmgren – πρώην Ειδική Βοηθός του Προέδρου George W. Bush για το Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο – εξήγησε πώς πρέπει να εγκαταλειφθεί ένα άλλο σημαντικό δόγμα για να λειτουργήσει αυτή η νέα παγκόσμια τάξη, τα παλιά νομισματικά και νομισματικά συστήματα. σημειώνοντας επιπλέον πώς ένιωθε ότι βρισκόμαστε ήδη στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έχει επεκταθεί πέρα ​​από την Ουκρανία.


Βλέπω ένα μέλλον όπου έχουμε πραγματικά πανταχού παρουσία και όχι έλλειψη. Βλέπω ένα μέλλον όπου το διαδίκτυο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες του πλανήτη, για παράδειγμα.


Και αυτό σημαίνει ότι η θέση της εξουσίας θα αλλάξει. Και βλέπω… αποκέντρωση των δομών εξουσίας παντού, στα οικονομικά, στην πολιτική εξουσία. Στην πραγματικότητα, αυτή η σύγκρουση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι η αρχή αυτής της αλλαγής.


Αυτό που στηρίζει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι πάντα το χρηματοπιστωτικό σύστημα. […] Και αυτό που βλέπουμε σήμερα στον κόσμο νομίζω ότι βρισκόμαστε στο χείλος της δραματικής αλλαγής εκεί που πρόκειται να κάνουμε, και θα το πω με τόλμη: πρόκειται να εγκαταλείψουμε το παραδοσιακό σύστημα του χρήματος και της λογιστικής, και εισάγετε ένα νέο.


Και το νέο, το νέο λογιστικό είναι αυτό που λέμε blockchain. Σημαίνει ψηφιακό. Σημαίνει ότι έχουμε σχεδόν ένα τέλειο αρχείο για κάθε μεμονωμένη συναλλαγή που συμβαίνει στην οικονομία, κάτι που θα μας δώσει πολύ μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με το τι συμβαίνει και εγείρει επίσης τεράστιους κινδύνους όσον αφορά την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ κρατών και πολιτών.


Κατά τη γνώμη μου, θα χρειαστούμε ένα ψηφιακό σύνταγμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων εάν θέλουμε να έχουμε ψηφιακό χρήμα. Αλλά και αυτά τα νέα χρήματα θα έχουν κυρίαρχο χαρακτήρα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το ψηφιακό χρήμα είναι κρυπτογραφικό και ιδιωτικό, αλλά αυτό που βλέπω είναι υπερδυνάμεις που εισάγουν ψηφιακό νόμισμα. Οι Κινέζοι ήταν οι πρώτοι , οι ΗΠΑ είναι στο χείλος του γκρεμού νομίζω να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση, [και] και οι Ευρωπαίοι έχουν δεσμευτεί σε αυτό.


Και το ερώτημα είναι, αυτό το νέο σύστημα ψηφιακού χρήματος και ψηφιακής λογιστικής θα ικανοποιήσει τις ανταγωνιστικές ανάγκες των πολιτών όλων αυτών των τοποθεσιών, έτσι ώστε κάθε άνθρωπος να έχει την ευκαιρία να έχει μια καλύτερη ζωή, γιατί αυτό είναι το μόνο μέτρο για το αν ένας κόσμος η παραγγελία εξυπηρετεί πραγματικά.



Ο Μπάιντεν υπογράφει εκτελεστικό διάταγμα για την έναρξη του «Μέλλοντος του Χρήματος», φέρνοντας ρυθμιζόμενο νόμισμα



Επίσης σε αυτή τη σύνοδο κορυφής, εμφανίστηκε ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, ζυγίζοντας και δίνοντας τα δύο σεντς του. ο οποίος, ξανά, τόνισε ότι βρισκόμαστε στη μέση αυτού που αποκαλεί Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.


Η ιστορία βρίσκεται πραγματικά σε ένα σημείο καμπής.


Δεν γνωρίζουμε ακόμη την πλήρη έκταση και τις συστημικές και διαρθρωτικές αλλαγές που θα συμβούν. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι τα παγκόσμια ενεργειακά συστήματα, τα συστήματα τροφίμων και οι αλυσίδες εφοδιασμού θα επηρεαστούν βαθιά. Σε περιόδους κρίσης, ο ρόλος των κυβερνήσεων είναι πιο σημαντικός και πιο επίκαιρος από ποτέ.


Αυτό που χρειάζεται επίσης είναι μια σύνοδος κορυφής όπως αυτή [..] και να εξετάσουμε εποικοδομητικούς τρόπους που μπορούμε να οικοδομήσουμε το κοινό μας μέλλον.


Το μέλλον μας είναι εγγενώς συνδεδεμένο το ένα με το άλλο καθώς οι βαθιές προκλήσεις για την ανθρωπότητα, όπως η κλιματική αλλαγή, είναι παγκοσμίως αλληλένδετες και απαιτούν συλλογικές απαντήσεις.


Εν κατακλείδι, και παρά όλες τις προκλήσεις, πρέπει να τηρήσουμε την ευθύνη μας που έχουμε απέναντι στην επόμενη γενιά, την οποία μπορούμε να εκπληρώσουμε μόνο μέσω της συνεργασίας σε εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο.



The Great Reset Versus The Great Awakening: Fighting For The Same Team



Για να δείτε περισσότερα από τη συζήτηση και πολλά άλλα, δείτε το κανάλι τους στο YouTube για περισσότερες πληροφορίες.





ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Αυτό που κάποτε ονομαζόταν «θεωρία συνωμοσίας» δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό και αληθινό, καθώς αυτές οι ελίτ απλώς το πετάνε στα μούτρα όλων: κι όμως οι ευμετάβλητες μάζες ενδιαφέρονται περισσότερο για έναν ηθοποιό που προσποιείται ότι χαστουκίζει έναν άλλο ηθοποιό.


Περιμένετε λοιπόν επάνω μου, λέει ο Κύριος, μέχρι την ημέρα που θα σηκωθώ στο θήραμα· επειδή, η απόφασή μου είναι να συγκεντρώσω τα έθνη, για να συγκεντρώσω τα βασίλεια, για να χύσω επάνω τους την αγανάκτησή μου, ακόμη και όλο τον άγριο θυμό μου. γιατί όλη η γη θα καταβροχθιστεί από τη φωτιά της ζήλιας μου.


Σοφονίας 3:8

Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων δημιουργείται επειδή είναι Ο ΚΥΡΙΟΣ που την προκαλεί, λόγω των ανομιών του έθνους και που περιφρονεί τον λόγο του. Και έτσι αυτή η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων οικοδομείται μαζί γιατί ο Κύριος πρόκειται σύντομα να τους καταστρέψει όλους. Μην το χάσετε από τα μάτια σας.


Επιπλέον, αυτή η ώθηση για αυτό το νέο ψηφιακό νόμισμα για το οποίο προειδοποιεί το The WinePress εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται τώρα στα σκαριά. Και, διαβάζετε την περιγραφή αυτής της παράλογης κυρίας για το πώς θα το κάνουν. Αλλά για να συνοψίσουμε, μιλάει για κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα . Τελικά, αυτό είναι άλλο ένα κρίσιμο βήμα πιο κοντά στο σημάδι του θηρίου.


[16] Και κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους: [17] Και για να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από αυτόν που είχε το σημάδι, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. [18] Εδώ είναι η σοφία. Αυτός που έχει νόημα ας μετρήσει τον αριθμό του θηρίου· γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι .

Αποκάλυψη 13:16-18

Στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, η Δύση (και ορισμένα μέρη της Ανατολής) θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά, και οι άνθρωποι θα εκλιπαρούν για αυτή τη Μεγάλη Επαναφορά και να συνδεθούν στις έξυπνες πόλεις. Αλλά θα υπάρξουν πολλοί που θα ζήσουν σε αυτά τα «σπίτια του 19ου αιώνα» που είναι τόσο «κακοί». Ή, όπως το αποκαλεί η Βίβλος, μια επιστροφή σε μερικά από τα «παλιά μονοπάτια» (Ιερεμίας 6:16).


Επομένως, καθώς τα πράγματα συνεχίζουν να φαίνονται ζοφερά, εμπιστευτείτε τον Κύριο και να είστε υπομονετικοί: θα παρουσιαστεί ευκαιρία και θα παρουσιαστεί.


[1] Ψαλμός του Δαβίδ. Μη στενοχωριέσαι για τους κακούς, ούτε να φθονείς εναντίον των εργαζομένων της ανομίας. 

[2] Διότι σύντομα θα κοπούν όπως το χορτάρι και θα μαραθούν σαν το πράσινο βότανο. 

[3] Εμπιστεύσου στον Κύριο και κάνε το καλό. έτσι θα κατοικήσεις στη γη, και βεβαίως θα τραφείς. 

[4] Απολαύστε τον εαυτό σας και στον Κύριο. και θα σου δώσει τις επιθυμίες της καρδιάς σου. 

[5] Δώσε την οδό σου στον Κύριο. εμπιστευτείτε επίσης σε αυτόν? και θα το φέρεινα περάσω. 

[6] Και θα βγάλει τη δικαιοσύνη σου σαν το φως, και την κρίση σου σαν το μεσημέρι.

 [7] Αναπαύσου στον Κύριο, και περίμενε υπομονετικά γι' αυτόν: μη στενοχωριέσαι για εκείνον που ευημερεί στον δρόμο του, για τον άνθρωπο που εκτελεί πονηρές βουλές. 

[8] Σταμάτα από το θυμό, και εγκατέλειψε την οργή: μην ανησυχείς καθόλου για να κάνεις το κακό. 

[9] Διότι οι κακοποιοί θα εξολοθρευτούν· όσοι όμως προσμένουν στον Κύριο, θα κληρονομήσουν τη γη.

 [10] Για λίγο ακόμη, και ο πονηρός δεν θα είναι : ναι, θα εξετάσεις επιμελώς τη θέση του και δεν θα είναι. 

[11] Αλλά οι πράοι θα κληρονομήσουν τη γη. και θα ευχαριστηθούν με την αφθονία της ειρήνης. 

[12] Ο πονηρός επιβουλεύεται τον δίκαιο και τον τρίζει με τα δόντια του. 

[13] Ο Κύριος θα γελάσει μαζί του· επειδή, βλέπει ότι έρχεται η ημέρα του.

 [34] Περίμενε στον Κύριο, και κράτησε τον δρόμο του, και θα σε υψώσει για να κληρονομήσεις τη γη· όταν οι ασεβείς αποκοπούν, θα τη δεις .

Ψαλμοί 37:1-13, 34

[7] Ποιος πηγαίνει σε πόλεμο ανά πάσα στιγμή με δική του ευθύνη; ποιος φυτεύει ένα αμπέλι και δεν τρώει από τον καρπό του; ή ποιος τρέφει ένα κοπάδι και δεν τρώει από το γάλα του κοπαδιού; [8] Τα λέω αυτά ως άντρας; ή δεν λέει το ίδιο και ο νόμος; [9] Διότι είναι γραμμένο στον νόμο του Μωυσή: «Μη φίμωσες το στόμα του βοδιού που βαδίζει το καλαμπόκι». Φροντίζει ο Θεός τα βόδια; [10] Ή το λέει  εντελώς  για χάρη μας; Για χάρη μας, αναμφίβολα,  αυτό  είναι γραμμένο: ότι αυτός που οργώνει πρέπει να οργώνει με ελπίδα. και ότι αυτός που αλωνίζει με ελπίδα πρέπει να είναι μέτοχος της ελπίδας του. (1 Κορινθίους 9:7-10).

Το WinePress χρειάζεται την υποστήριξή σας! Εάν ο Θεός έχει βάλει στην καρδιά σας να θέλετε να συνεισφέρετε, παρακαλούμε σκεφτείτε να κάνετε δωρεά σε αυτή τη διακονία. Εάν δεν μπορείτε να χαρίσετε μια χρηματική δωρεά, τότε παρακαλούμε δωρίστε τις ένθερμες προσευχές σας για να συνεχιστεί αυτή η διακονία! Σας ευχαριστώ και ο Θεός να σας έχει καλά.

https://winepressnews.com/2022/03/31/are-you-ready-for-a-new-world-order-the-world-government-summit-is-asking/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ