Επανακρατικοποίηση της Τραπέζης της Ελλάδος στο πρόγραμμα του Πάνου Καμμένου
25-04-2012 12:31:13


 ImageΕπανακρατικοποίηση της Τραπέζης της Ελλάδος, ίδρυση νέα Ελληνικής Επενδυτικής Τράπεζας με κεφαλαιοποίηση 500 εκατ. ευρώ για να διασωθεί η ελληνική περιουσία από το αγγλικό δίκαιο και εκδίωξη του Πολ Τόμσεν από τη χώρα είναι μερικές από τις θέσεις του Πάνου Καμμένου για την οικονομία την επομένη των εκλογών όπως τις εξέθεσε στην τηλεόραση.

Ο κ. Καμμένος έκανε δε λόγο για δικαίωσή του στις υποθέσεις Siemens και Τσοχατζόπουλου: «Μετά από 19 χρόνια βρήκαν την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ενώ με κατηγορούσαν για σενάρια συνωμοσίας και μού έκαναν μηνύσεις. Στην υπόθεση Siemens μετά από 18 χρόνια. Ο κ. Μαντέλης που μού έκανε μηνύσεις και αγωγές παραδέχθηκε ότι πήρε μαύρα λεφτά όπως και ο κ. Τσουκάτος» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Εγώ μπήκα στη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή την Ευρώπη των εθνών – κρατών μια Ευρώπη που ανατρέπεται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι συνέταιροι στο όνομα του Φεντεραλισμού, και είμαστε όλοι οι υπόλοιποι. Όσα λένε για μισθούς και συντάξεις είναι ψέματα. Η μεταπολίτευση τελείωσε. Δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με αυτούς» πρόσθεσε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ