Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μήπως η Δικαιοσύνη ακολουθεί σενάριο στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου?

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Χθές o Ant-1 μίλαγε για φήμες που αναφέρουν ότι ο "Ακης" (μάλιστα, με το μικρό του όνομα είναι στο τίτλο) μπορεί να ζητήσει νοσοκομείο μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο για την παραγραφή"!
Λες και έχουν δεδομένη τη απόφαση.
Μάθαμε επίσης ότι, ενώ αρχικά ο κατηγορούμενος υπουργός παρήγγειλε μενού νηστείας, μετά το γύρισε σε αρτύσιμο, για ταιριάζει με τα φάρμακα που παίρνει. Και δεν φτάνει που τον "φιλοξενούσαν" στο παιδικό τμήμα στη Γ.Α.Δ.Α. επετράπη στη νεαρή σύζυγό του , να του...
αλλάξει τα λαϊκά κλινοσκεπάσματα της Αστυνομίας με τα επώνυμα (σατέν η μεταξωτά θα σας γελάσουμε) που αγόρασε με τις μίζες.
Κατα τ΄ άλλα,  όλοι είμαστε ΙΣΟΙ ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Ύποπτο το σενάριο της Ελληνικής Θέμιδας. Μαντεύουμε ότι ο Άκης θα ακολουθήσει τον ( temporary) δρόμο που χάραξε ο ΕΦΡΑΙΜ...
Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ...

Κι ο Βερύκιος έπεσε από τα σύννεφα για το "ποιον" του Άκη!

Τόσα χρόνια σαν στρατιωτικός συντάκτης αλώνιζε στο πεντάγωνο, και δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα για τις μίζες στα εξοπλιστικά.
Όταν μίλαγε για το Τσοχατζόπουλο (τα χρόνια της υπουργίας του) το στόμα του έσταζε μέλι.
Μόνο για κάποιους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς που έκαναν "στρατιωτικά" καψώνια στους φαντάρους, έπαιρνε θέση (εναντίον τους φυσικά) και απαιτούσε μέσω της τηλεόρασης,  την παραδειγματική τιμωρία.
Τώρα που ο...
Άκης  κατηγορείται ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, το (υποτιθέμενο Αριστερό) ανθρωπάκι-δημοσιογραφάκι, με το καπιταλιστικό Τζιπ, προσπαθεί να  θολώσει τα νερά, αναρωτόμενος "γιατί να δώσουν οι εταιρίες κολοσσοί λεφτά στον Άκη, που ήταν η πρώτη υπογραφή!!!".
Μήπως ο εισαγγελέας να  ψάξει λίγο τον  (θεατρικό) ρόλο του?

Οι Οικονομοκαμπουράκηδες ήδη έχουν "χώσει" τον Άκη στη φυλακή, από το πρωί!

Αυτό θα πει έγκριτη και ειδικά ΕΓΚAIΡΗ ενημέρωση.
Στη εκπομπή Κοινωνία Ωρα MEGA με ζωντανή σύνδεση από τα χαράματα έξω από την ΓΑΔΑ όπου φιλοξενείται ο Ακης Τσοχαtzόπουλος ο δημοσιογράφος εντόπισε το όχημα με το οποίο ο τ. υπουργός της Μίζας, μεταφερόταν στο Κορυδαλλό!!!
Ο Οικονομέας ήταν τόσο ευτυχισμένος για το αποκλειστικό πλάνο, που ζήτησε από το κοντρόλ (ώρα  08:35)  να το παγώσουν , για να το απολαύσουν οι τηλεθεατές.
Βέβαια ο ...
Τσοχατσόπουλος  (επειδή όπως φαίνεται πως δεν έχει ξυπνήσει ακόμα), παραμένει μέχρι αυτή την ώρα 11:30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Γ.Α.Δ.Α,  και όσο για τις πρωινές εκπομπές κάποτε οι τηλεθεατές θα καταλάβουν ότι κάνουν κακό στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, και είναι καιρός να στραφούν στα ερασιτεχνικά Blog , για να μαθαίνουν την αλήθεια...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...