Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υπηρεσιακή κυβέρνηση ζητά ο Καρατζαφέρης

«Τα δείγματα γραφής των υπουργών με τις 500 και πλέον ρουσφετολογικές τροπολογίες που έφεραν στη Βουλή τον τελευταίο μήνα επιβεβαιώνουν ότι τα υπουργικά γραφεία λειτουργούν πλέον ως πολιτικά», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Υπηρεσιακή κυβέρνηση ζητά ο Καρατζαφέρης
Τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης λόγω του κομβικού χαρακτήρα των εκλογών και του κλίματος ρευστότητας που επικρατεί ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με τον οποίο συναντήθηκε την Τρίτη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κατηγόρησε τα υπουργικά γραφεία ότι «λειτουργούν πλέον ως πολιτικά», επικαλούμενος «τα δείγματα γραφής των υπουργών με τις 500 και πλέον ρουσφετολογικές τροπολογίες που έφεραν στη Βουλή τον τελευταίο μήνα».

Όπως είπε επίσης ο κ. Καρατζαφέρης, συζήτησε με τον κ. Παπούλια «οι πιέσεις και οι εκβιασμοί για προσφυγή στις κάλπες να μην αποβούν εις βάρος της βουλήσεως του ελληνικού λαού».

«Θέλω να πιστεύω ότι οι λόγοι έγιναν επαρκώς κατανοητοί και θα πάμε σε εκλογές, χωρίς τον βιασμό της βουλήσεως του ελληνικού λαού», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.
 http://news.gr.msn.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...