Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Εβραίοι της Αμερικής και η λέσχη Bilderberg, έχουν ήδη επιλέξει τον Francois Hollande για την Γαλλία.

Αναρτήθηκε από τον/την tsoutsounero στο 27 Απριλίου, 2012

Image 
=== Αυτή η προεκλογική εκστρατεία είναι μια φάρσα, επειδή η μεγάλη επιλογή στη Γαλλία για το 2012 έχει ήδη καταγραφεί επισήμως. Ο λαός της Γαλλίας μπορεί  να ασχοληθεί με τις δουλειές του, αφού έτσι κι’ αλλιώς, ο Francois Hollande θα είναι ο επόμενος πρόεδρος σας ότι σας ευχαριστεί ή όχι.
 === Προκριματικά PS που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ, ήταν μια παράσταση, για να καταγράψει την εναλλαγή.

 === Ο Σαρκοζί ήταν ένα one-shot που έχει επιλεγεί για να ολοκληρώσει την καταστροφή κάθε ιδέας για μια μεγάλη Γαλλία και για να την βάλει στην «ουρά του γαϊδάρου» της αμερικανικής αυτοκρατορίας, όπως περιγράφει ο Dieudonné. Η Γαλλία αποτελεί πλέον σημαντικό πιόνι του δυτικού ιμπεριαλισμού μέσω της δύναμης του στρατού της και αυτό είναι ό, τι έχει της έχει απομείνει. Αυτή η στρατιωτική δύναμη θα πρέπει να υπάρχει για να εξυπηρετήσει τις ιμπεριαλιστικές επιταγές που αποφάσισε η λέσχη Bilderberg. Η αυτοκρατορία θέλει να χτυπήσει στο Ιράν;;; Η Γαλλία θα πάει στην πρώτη γραμμή.
 === Ο Francois Hollande χρίστηκε ιππότης από το Παγκόσμιο Εβραϊκό λόμπι μέσω CRIJF. Ο Francois Hollande είναι σύμφωνα με το DSK, αυτός που θα ισχυροποιήσει τους δεσμούς της Γαλλίας με τα οικονομικά δίκτυά τους και θα είναι υπηρέτης κλειδί, του ΔΝΤ στη Γαλλία και την Ευρώπη. Όπως ήταν το DSK. Προφανώς, είναι η εποχή του, όπως και όλοι λένε όλοι οι υποστηρικτές του, και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του (Valls, σημειώστε EVA) επιλέχθηκε από τη λέσχη Bilderberg και έχει παρακολουθήσει μία τουλάχιστον από τις συνεδριάσεις της, ως μια ανερχόμενη φιγούρα της Γαλλικής πολιτικής σκηνής. Εκεί οι επισκέπτες είναι προσεκτικά επιλεγμένοι.
=== Εδώ είναι το πώς ο κ. Valls αντιδρά όταν υπενθύμισε ότι ο ίδιος ανήκει στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, να σας δείξω ότι η γραμμή άμυνας είναι σαφώς όταν πρόκειται για την Μπίλντερμπεργκ: complotisme, φασιστική, θαλάμων αερίων, κινούνται κατά μήκος … δεν υπάρχει τίποτα αντισημιτικό για να δείτε!
  === Μια μελέτη του περίγυρο του Francois Hollande γνωρίζουμε καλά ότι, σε αντίθεση με τον υποψήφιο PS το 2007 θα χρειάζονται δίκτυα. Όλοι ανήκουν, ή σχεδόν, στο FAF (γαλλική-Αμερικανικό Ίδρυμα). Είναι ήδη βαπτιστεί από τη σύνοδο κορυφής. Αυτό ισχύει για τα μέσα ενημέρωσης εφησυχασμού που απολαμβάνουν. Αν η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ήταν τόσο τυχερός στην έκθεση του προγράμματός της Villepinte παράδειγμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δυναμική της θα ήταν διαφορετική.
 === Ο Francois Hollande;;; Είναι το άλλο πρόσωπο του Sarkozyism.
 === Αλλά τι να ολοκληρώσει όταν η κόκκινη σημαία είναι στο αντίθετο στρατόπεδο. Το UMP έχει ήδη χάσει, λες και ήταν αναπόφευκτο! ………
 === Η Bilderberg μετά την επιβολή των νέων ηγετών της ΕΕ και όλων των μη εκλεγμένων οργάνων διαχειριστών της Goldman Sachs και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, αφού έχει πλέον διορίσει ως πρόεδρο της Ευρώπης το  …Von Rompuy, έχει ήδη επιλέξει πρόεδρο για τη χώρα μας (Γαλλία) και αυτός θα είναι ο Francois Hollande.
=== Ο Francois Hollande;;; Αυτός είναι που μιλάει καλύτερα με τον Alain Soral:
Δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα
http://litinerantcitoyen.wordpress.com/2012/01/27/bilderberg-a-deja-choisi-hollande-pour-la-france/
ΠΗΓΗ:  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/21947

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...