Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το χρυσάφι της Ελλάδας βγαίνει στα... δέντρα!Λένε ότι "τα ακριβά αρώματα ,μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια".
Κι όμως το άρωμα που προστατεύει αυτή η γυάλινη συσκευασία, το εκτιμούν μόνο όσοι ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό έξτρα παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο.

Οι ελαιοπαραγωγοί βέβαια γνωρίζουν τα μυστικά του, άσχετα αν είναι αποθηκευμένο σε γαλβανισμένο χάλκινο ντεπόζιτο , η σε πήλινο πιθάρι.
Οι καταναλωτές όμως που μεγάλωσαν στις πόλεις , στηρίζονται στην εικονική "ειλικρίνεια" του marketing, για να επιλέξουν το καλύτερο λάδι στα ράφια του Σούπερ Μάρκετ.
Επειδή όμως ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός, προτείνουμε στους αναγνώστες να επενδύσουν λίγο από τον χρόνο τους και να επισκεφθούν το 5ο Φεστιβάλ ελαιόλαδου και ελιάς.
Ξεκινάει από σήμερα μέχρι τις 8 Απριλίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Η εκδήλωση που καθώς φαίνεται εξελίσσεται σε θεσμό φιλοξενείται φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πέρσυ το φεστιβάλ Agro Quality Festival ήτανστο Γκάζι, και το adena.gr κάλυψε το γεγονός με πολλές αναρτήσεις και φωτό των συμμετεχόντων. (κλικ ΕΔΩ) .
Φέτος στόχος της εκδήλωσης είναι να καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς. Ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής αλλά και της ασφάλειας του λαδιού και της ελιάς. Για τους καταναλωτές, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις ποικιλίες ελαιόλαδου και ελιάς που παράγονται στην Ελλάδα και να ενημερωθούν σχετικά με το βιολογικό ελαιόλαδο και την πάστα ελιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες, στο 210 3610 265 και στο www.edpa.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...