Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γίνε μέρος της ΙστορίαςΣε λίγα χρόνια, όταν θα γράφεται η ιστορία της Πατρίδας μας για τα χρόνια που ζούμε τώρα, θα καταγραφεί ένα παγκόσμιο γεγονός που όμοιο του δε θα έχει υπάρξει… Σε μια μικρή, αλλά πλούσια σε όλα της, χώρα γεννήθηκε ένα Επαναστατικό κίνημα. Στην αρχή το πίστεψαν ελάχιστοι, όσοι χρειάζονταν για να διατηρήσει τη νεανικότητα και το δυναμισμό του αλλά ταυτόχρονα να μπορέσει να επιβιώσει και να εξαπλωθεί.

Τα χρόνια περνούσαν και κάποιοι άρχισαν να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο ότι κάτι αμόλυντο θα έρεε στα βαλτωμένα και μολυσμένα νερά τους και θα τα διατάρασσε. Είχαν δίκιο… Έτσι ξεκίνησαν ένα πόλεμο λάσπης με στόχο το απόλυτο κακό! Την Χρυσή Αυγή!
Δε μας λύγισαν όμως, μείναμε ανοιχτά πανιά σε 12 μποφόρ αέρα που αυτοί νόμιζαν ότι φυσούσε κόντρα και θα μας έριχνε στα βράχια, αλλά όσο φυσούσε μας πήγαινε μπροστά, άρα έκαναν λάθος… Μας δυνάμωσαν, μας ατσάλωσαν και κυρίως μας πείσμωσαν!
Τώρα πια το ποτάμι μόνο μεγαλώνει και δεν υπάρχει γυρισμός… Η Νίκη πλησιάζει!
Είμαστε ένα κίνημα που δεν έχει λάβει ούτε μισό ευρώ κρατικής επιδότησης, έχουμε ελάχιστη προβολή των θέσεών μας σε όλα τα Μέσα και απεναντίας τεράστια προβολή της λάσπης που εκτοξεύουν οι αριστερο-δέξιοι εναντίων μας και όμως θα εισέλθουμε πανηγυρικά στη νέα Βουλή σε ελάχιστες μέρες από σήμερα!
Αυτό ιστορικά δεν έχει επιτευχθεί από κανένα άλλο πολιτικό κίνημα παγκοσμίως!
Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενταχθείς στις Αγωνιστικές γραμμές της Χρυσής Αυγής. Τώρα που η Ιστορία του Έθνους αρχίζει να καταγράφει τις τεράστιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν τα αμέσως επόμενα χρόνια, γίνε κ ΕΣΥ μέρος της!
Για να λες κ ΕΣΥ στα παιδιά σου ότι συμμετείχες στο νέο Απελευθερωτικό Αγώνα του Έθνους μας ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και της Αναγέννησης που θα ακολουθήσει και ότι δεν έζησες από την τηλεόραση και τον υπολογιστή σου τα γεγονότα που έρχονται και θα αλλάξουν το ρου της Ιστορίας μας.
Σ´ έναν αγώνα που δεν θα υπάρχει το Εγώ αλλά το Εμείς. Εμείς είμαστε οι τυχεροί που η Ιστορία όρισε να φυλάξουμε τις νέες Θερμοπύλες!
Η Ελλάδα ή θα είναι Μεγάλη και Περήφανη ή δε θα είναι καθόλου Ελλάδα!
Μην παρασυρθείς από τα ψευτοδιλήμματα του συστήματος και παγιδευτείς… Τους είδες και τους δοκίμασες όλους τόσα χρόνια. Μη σε εξαπατήσουν με τα νέα κόμματα, τα οποία ΟΛΑ έχουν προέλθει από τα σπλάχνα των παλαιών! Με υλικά κατεδαφίσεως δε φτιάχνεις Παρθενώνες!!!
Κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες που σε θέλουν δούλο του σάπιου κατεστημένου τους, που απλά ανακυκλώνεται!

Στην Χρυσή Αυγή δε θα γίνεις μέλος ενός ακόμα κόμματος αλλά μέρος της Νέας Ελληνικής Ιστορίας.

Διάλεξε στρατόπεδο. Κάνε το φόβο τους πραγματικότητα!

Σε περιμένουμε στην άλλη πλευρά…
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή


www.panagiotisiliopoulos.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...