Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Γκλέτσος έδειρε εργολάβο που τόλμησε να του προτείνει μίζα

Άγριο ξύλο έριξε σε έναν εργολάβο ο Απόστολος Γκλέτσος, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Ο Γκλέτσος έδειρε εργολάβο που τόλμησε να του προτείνει μίζα
Σύμφωνα με το δήμαρχο Στυλίδας, ο εργολάβος ζητούσε μετ' επιτάσεως εδώ και ένα τρίμηνο συνάντηση μαζί του. Τη Μεγάλη Πέμπτη, οπότε και συναντήθηκαν, ο εργολάβος πρότεινε στον Απόστολο Γκλέτσο να του δώσει μίζα. «Έλα μωρέ κορόιδο, θα σε μάθω τη δουλειά, να τα μοιραζόμαστε» είπε ο εργολάβος σύμφωνα με τον κ. Γκλέτσο, ο οποίος εξοργισμένος τον έδειρε και τον πέταξε έξω από το γραφείο του.

Μάλιστα, το περιστατικό έγινε μέσα στο γραφείο του δημάρχου, παρουσία υπαλλήλων, συνεργατών του Απόστολου Γκλέτσου αλλά και πολιτών, που είδαν έκπληκτοι το σκηνικό και χειροκροτούσαν μόλις έμαθαν τι έγινε. 
Μιλώντας στο lamiareport.gr, ο κ. Γκλέτσος κάλεσε τον εργολάβο να του κάνει μήνυση στον εισαγγελέα επειδή τον έδειρα.
«Να πάει ο κοπρίτης στον εισαγγελέα να μου κάνει μήνυση ότι του έσπασα τα μούτρα μέσα στο γραφείο μου. Έχω και μάρτυρες μπροστά όταν μου τα είπε. Να πάει ο κοπρίτης να μου κάνει μήνυση», τόνισε ο κ. Γκλέτσος, προσθέτοντας ότι «όπου τον ξαναδεί στη Λαμία, θα τον ξαναδείρω. Να με βλέπει και να αλλάζει γωνία το καθίκι».
 http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...