Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η νοθεία δεν θέλει θεατές και δημοσιότητα για να γίνει καλό εκλογομαγείρεμα!

Εκλογές… χωρίς (;) τηλεόραση

12.04.2012ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Η χθεσινή μέρα, κατά την οποία η απεργία των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης δημιούργησε πρόβλημα στη μετάδοση των πολιτικών εξελίξεων, και μάλιστα στην κορυφαία στιγμή της διάλυσης της Βουλής και της προκήρυξης πρόωρων εκλογών για την Κυριακή 6 Μαϊου, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την… πρόγευση μιας αντίστοιχης κατάστασης, για την ημέρα κατά την οποία θα στηθούν κάλπες σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωματεία των τεχνικών που εργάζονται στα ιδιωτικά ΜΜΕ βρίσκονται σε συζητήσεις και συνεννόηση με τους συναδέλφους τους στην κρατική τηλεόραση, προκειμένου την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 6 Μαϊου, να υπάρξει κοινή απεργιακή κινητοποίηση, που θα «μπλοκάρει» τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, καθώς και τις καθιερωμένες πολιτικές συζητήσεις.

Η προοπτική αυτή φαντάζει φυσικά εξαιρετικά… διαβρωτική για το πολιτικό σύστημα, και ήδη σε παρασκηνιακό επίπεδο ασκούνται πιέσεις, προκειμένου να περιοριστεί στο επίπεδο της «απειλής». Η χθεσινή μέρα πάντως έδειξε ότι, από τη στιγμή που οι τεχνικοί και της κρατικής τηλεόρασης αποφασίζουν να μπουν στον… χορό, η εικόνα χάνεται. Επομένως, η κινητοποίησή τους και το μήνυμα που θέλουν να στείλουν, έχει πρακτικό αποτέλεσμα.
 http://www.statesmen.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...