Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η Goldman Sachs;

 

Σύμφωνα με την Νιου Γιόρκ Τάϊμς η Goldman Sachs κατείχε το 16% των μετοχών της εταιρείας Village Voice Media.Η εταιρεία αυτή είναι η ιδιοκτήτρια του αμερικάνικου ιστοτόπου backpage.com. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι γνωστή στην Αμερική για τις διευκολύνσεις που παρέχει στο τράφικιν γυναικών, ακόμα και ανήλικων κοριτσιών αφού διευκόλυνε στο κλείσιμο ραντεβού για «συνοδούς», έναντι βεβαίως μεγάλης αμοιβής. Επιπλέον καλύπτει το 70% της αμερικάνικης αγοράς σε αγγελίες παροχής ερωτικών υπηρεσιών , και έχει συνδεθεί με συλλήψεις σε 22 πολιτείες.
Η Backpage.com, επιπρόσθετα , έχει ήδη κατηγορηθεί για ηθική αυτουργία στον βιασμό μιας ανήλικης, ενώ 19 Γερουσιαστές έχουν ήδη ζητήσει από την ιδιοκτήτρια εταιρία να σταματήσει να διευκολύνει τους εμπόρους λευκής σαρκός.

Σύμφωνα με τον Kristof τον δημοσιογράφο των Νιου Γιόρκ Τάϊμς που αποκάλυψε τα στοιχεία αυτά , δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Goldman Sachs χρησιμοποίησε την επιρροή της ή την ιδιοκτησιακή της ισχύ, ώστε να πεισθεί η Village Voice Media να σταματήσει να διαφημίζει την πορνεία, ή ακόμη και να ελέγχει τις ηλικίες των χρηστών που εγγράφονται σε αυτήν.Μάλιστα όλα τα παραπάνω δεν ήταν ικανά να εμποδίσουν τον Σκοτ Λέμποβιτς που ήταν ο διευθύνον σύμβουλος Goldman Sachs να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Village Voice Media μέχρι το 2010.
Τώρα βέβαια που αποκαλύφθηκαν αυτά η Goldman Sachs σπεύδει να ξεφορτωθεί τις μετοχές και προσπαθεί να δείξει πως είχε άγνοια περί τούτου .
Δεν γνωρίζω για πόσο αφελείς μας θεωρούν όλους πια οι περίφημοι οικονομικοί κολοσσοί .Η αλήθεια για το ποίον τέτοιων εταιρειών αρχίζει να διαφαίνεται και εν τέλει μέσα από την ίδια τους την αλαζονεία , θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι.
Τέτοιες ιστοσελίδες θα πρέπει επιτέλους να κλείσουν , και ναι να αποδοθούν ευθύνες στους ιδιοκτήτες της.

Ευγενία Χρήστου

 Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Απριλίου 13, 2012

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...