Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καραγκιόζ-Μπερντέ Nτιμπέιτ, Σαμαρά & Βενιζέλου... θα γελάσει κάθε πικραμένος!!!

3 Απριλίου 2012

Διαφωνούν λένε για το ντιμπέιτ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Ποια τα «θέλω» της κάθε πλευράς

Σχόλιο Ithomi News:Ποιούς νομίζουν ότι θα κοροϊδέψουν;;; Και οι κότες γνωρίζουν τη συμφωνημένη από κοινού προδοσία του Ελληνικού λαού και της χώρας.
Δεν τους πιστεύει κανείς πλέον!!!  

Ξεκίνησε ήδη ο «καθιερωμένος» διάλογος μεταξύ των κομμάτων για τους όρους και τους κανόνες που θα διέπουν τα προεκλογικά ντιμπέιτ στα οποία δίνεται μεγάλη βάση. Ήδη, μάλιστα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διαφωνούν στο πόσα ντιμπέιτ θα πρέπει να γίνουν. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, φέρεται να προτείνει να πραγματοποιηθούν «2+2» αναμετρήσεις, δηλαδή δύο ντιμπέιτ στα οποία θα αναμετρηθούν μόνοι τους οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και δύο αναμετρήσεις στις οποίες να συμμετέχουν και οι πρόεδροι των άλλων κομμάτων και συγκεκριμένα οι κ.κ. Κουβέλης, Τσίπρας, Καρατζαφέρης, Καμμένος και η κα Παπαρήγα.  
Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια κλειστής σύσκεψης υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι στις μονομαχίες των δύο αρχηγών θα αποκαλυφθεί «η διγλωσσία της ΝΔ». Στο επιτελείο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι ο κ. Βενιζέλος μπορεί να κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και να κυριαρχήσει στην αυτονόητη σύγκριση των δύο σχεδίων για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ φέρεται να απορρίπτει την πρόταση αυτή και να αντιπροτείνει να ακολουθηθεί η διαδικασία του 2009 και να πραγματοποιηθούν συνολικά δύο αναμετρήσεις: Μια μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου και μια με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στελέχη της ΝΔ τονίζουν ότι με τον τρόπο αυτό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τυχόν λάθη από την πρώτη τηλεμαχία. Παράλληλα, δυσφορία στη ΝΔ φέρεται να έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ).
Μάλιστα, τη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΝΔ με τη συμμετοχή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην οποία συζητήθηκε ο σχεδιασμός του κόμματος μέχρι τις εκλογές.
Στην επιτροπή εκλογική αγώνα, εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά, αναμένεται να συμμετέχουν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης και Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης. Όσον αφορά στα ψηφοδέλτια, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν «κλειδώσει» τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους.
eklogika

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας

Το χημικό, βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας Βασίλης Γιαννακόπουλος*
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλή του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου και της σημαντικής στρατιωτικής ισχύος τόσο του Ισραήλ (νότια σύνορα) όσο και της Τουρκίας (βόρεια σύνορα), η Συρία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην απόκτηση μη συμβατικών όπλων.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα. Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσ…

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε πως μας παραμυθιάζουν  οι υπουργοί-οιαινες  Τουρισμού, εντός κι εκτός της Ελλάδος! Του Δημήτρη Ρομποτή* Η χαριεστάτη Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, όχι μόνο «έμαθε» τις μπίζνες, όπως μου έλεγε πριν μήνες κάποιος που υποτίθεται ότι τη γνωρίζει, αλλά ήδη κινείται μπροστά από την εποχή μας! Την προηγούμενη εβδομάδα επεσκέφθη τη Νέα Υόρκη στα πλαίσια επαναληπτικής εκδοχής του «επενδυτικού» συνεδρίου για την Ελλάδα που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αν δεν κάνω λάθος. Το...