Οι Εβραίοι της Αμερικής και η λέσχη Bilderberg, έχουν ήδη επιλέξει τον Francois Hollande για την Γαλλία.

Αναρτήθηκε από τον/την tsoutsounero στο 27 Απριλίου, 2012

Image 
=== Αυτή η προεκλογική εκστρατεία είναι μια φάρσα, επειδή η μεγάλη επιλογή στη Γαλλία για το 2012 έχει ήδη καταγραφεί επισήμως. Ο λαός της Γαλλίας μπορεί  να ασχοληθεί με τις δουλειές του, αφού έτσι κι’ αλλιώς, ο Francois Hollande θα είναι ο επόμενος πρόεδρος σας ότι σας ευχαριστεί ή όχι.
 === Προκριματικά PS που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ, ήταν μια παράσταση, για να καταγράψει την εναλλαγή.

 === Ο Σαρκοζί ήταν ένα one-shot που έχει επιλεγεί για να ολοκληρώσει την καταστροφή κάθε ιδέας για μια μεγάλη Γαλλία και για να την βάλει στην «ουρά του γαϊδάρου» της αμερικανικής αυτοκρατορίας, όπως περιγράφει ο Dieudonné. Η Γαλλία αποτελεί πλέον σημαντικό πιόνι του δυτικού ιμπεριαλισμού μέσω της δύναμης του στρατού της και αυτό είναι ό, τι έχει της έχει απομείνει. Αυτή η στρατιωτική δύναμη θα πρέπει να υπάρχει για να εξυπηρετήσει τις ιμπεριαλιστικές επιταγές που αποφάσισε η λέσχη Bilderberg. Η αυτοκρατορία θέλει να χτυπήσει στο Ιράν;;; Η Γαλλία θα πάει στην πρώτη γραμμή.
 === Ο Francois Hollande χρίστηκε ιππότης από το Παγκόσμιο Εβραϊκό λόμπι μέσω CRIJF. Ο Francois Hollande είναι σύμφωνα με το DSK, αυτός που θα ισχυροποιήσει τους δεσμούς της Γαλλίας με τα οικονομικά δίκτυά τους και θα είναι υπηρέτης κλειδί, του ΔΝΤ στη Γαλλία και την Ευρώπη. Όπως ήταν το DSK. Προφανώς, είναι η εποχή του, όπως και όλοι λένε όλοι οι υποστηρικτές του, και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του (Valls, σημειώστε EVA) επιλέχθηκε από τη λέσχη Bilderberg και έχει παρακολουθήσει μία τουλάχιστον από τις συνεδριάσεις της, ως μια ανερχόμενη φιγούρα της Γαλλικής πολιτικής σκηνής. Εκεί οι επισκέπτες είναι προσεκτικά επιλεγμένοι.
=== Εδώ είναι το πώς ο κ. Valls αντιδρά όταν υπενθύμισε ότι ο ίδιος ανήκει στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, να σας δείξω ότι η γραμμή άμυνας είναι σαφώς όταν πρόκειται για την Μπίλντερμπεργκ: complotisme, φασιστική, θαλάμων αερίων, κινούνται κατά μήκος … δεν υπάρχει τίποτα αντισημιτικό για να δείτε!
  === Μια μελέτη του περίγυρο του Francois Hollande γνωρίζουμε καλά ότι, σε αντίθεση με τον υποψήφιο PS το 2007 θα χρειάζονται δίκτυα. Όλοι ανήκουν, ή σχεδόν, στο FAF (γαλλική-Αμερικανικό Ίδρυμα). Είναι ήδη βαπτιστεί από τη σύνοδο κορυφής. Αυτό ισχύει για τα μέσα ενημέρωσης εφησυχασμού που απολαμβάνουν. Αν η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ήταν τόσο τυχερός στην έκθεση του προγράμματός της Villepinte παράδειγμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δυναμική της θα ήταν διαφορετική.
 === Ο Francois Hollande;;; Είναι το άλλο πρόσωπο του Sarkozyism.
 === Αλλά τι να ολοκληρώσει όταν η κόκκινη σημαία είναι στο αντίθετο στρατόπεδο. Το UMP έχει ήδη χάσει, λες και ήταν αναπόφευκτο! ………
 === Η Bilderberg μετά την επιβολή των νέων ηγετών της ΕΕ και όλων των μη εκλεγμένων οργάνων διαχειριστών της Goldman Sachs και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, αφού έχει πλέον διορίσει ως πρόεδρο της Ευρώπης το  …Von Rompuy, έχει ήδη επιλέξει πρόεδρο για τη χώρα μας (Γαλλία) και αυτός θα είναι ο Francois Hollande.
=== Ο Francois Hollande;;; Αυτός είναι που μιλάει καλύτερα με τον Alain Soral:
Δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα
http://litinerantcitoyen.wordpress.com/2012/01/27/bilderberg-a-deja-choisi-hollande-pour-la-france/
ΠΗΓΗ:  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/21947

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ