Το χρυσάφι της Ελλάδας βγαίνει στα... δέντρα!



Λένε ότι "τα ακριβά αρώματα ,μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια".
Κι όμως το άρωμα που προστατεύει αυτή η γυάλινη συσκευασία, το εκτιμούν μόνο όσοι ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό έξτρα παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο.

Οι ελαιοπαραγωγοί βέβαια γνωρίζουν τα μυστικά του, άσχετα αν είναι αποθηκευμένο σε γαλβανισμένο χάλκινο ντεπόζιτο , η σε πήλινο πιθάρι.
Οι καταναλωτές όμως που μεγάλωσαν στις πόλεις , στηρίζονται στην εικονική "ειλικρίνεια" του marketing, για να επιλέξουν το καλύτερο λάδι στα ράφια του Σούπερ Μάρκετ.
Επειδή όμως ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός, προτείνουμε στους αναγνώστες να επενδύσουν λίγο από τον χρόνο τους και να επισκεφθούν το 5ο Φεστιβάλ ελαιόλαδου και ελιάς.
Ξεκινάει από σήμερα μέχρι τις 8 Απριλίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Η εκδήλωση που καθώς φαίνεται εξελίσσεται σε θεσμό φιλοξενείται φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πέρσυ το φεστιβάλ Agro Quality Festival ήτανστο Γκάζι, και το adena.gr κάλυψε το γεγονός με πολλές αναρτήσεις και φωτό των συμμετεχόντων. (κλικ ΕΔΩ) .
Φέτος στόχος της εκδήλωσης είναι να καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς. Ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής αλλά και της ασφάλειας του λαδιού και της ελιάς. Για τους καταναλωτές, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις ποικιλίες ελαιόλαδου και ελιάς που παράγονται στην Ελλάδα και να ενημερωθούν σχετικά με το βιολογικό ελαιόλαδο και την πάστα ελιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες, στο 210 3610 265 και στο www.edpa.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια