Διακόπτουν την συνεργασία με την Moody's οι δανικές τράπεζες ως "μειωμένης εγκυρότητας"
19-04-2012 21:13:34


 
ImageΟι μεγαλύτερες τράπεζες της Δανίας λύνουν τη συνεργασία τους με τον οίκο αξιολόγησης Moody’s, λόγω αναξιοπιστίας των οίκων αξιολόγησης.

Την αρχή έκανε η μονάδα στεγαστικών δανείων της Danske Bank, η Realkredit Danmark, που τερμάτισε σχεδόν από την αρχή του έτους, το συμβόλαιό της με τη Moody’s, σειρά πήρε η Nykredit A/s, το μεγαλύτερο πιστωτικό ίδρυμα στεγαστικών δανείων της Δανίας, που έληξε το συμβόλαιό της με τη Moody’s στις 13 Απριλίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και η Jyske Bank, η δεύτερη μεγαλύτερη της Δανίας, προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας της με τη Moody’s!

Τον ιγμα της αγοράς  της Δανίας. Τον περασμένο Ιούνιο η Moody’s άσκησε κριτική κατά της αγοράς, της τρίτης μεγαλύτερης αγοράς ενυπόθηκων στεγαστικών ομολόγων μετά από αυτή των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Από τότε και μέχρι σήμερα όμως ο δείκτης των ενυπόθηκων ομολόγων της Δανίας έχει σημειώσει άνοδο 6,3% και διαμορφώνεται σε επίπεδο-ρεκόρ.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ