ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα πάνω – κάτω στο ΚΚΕ για τη συνεργασία της Αριστεράς
kkeperisos
Χαλασμός κόσμου γίνεται στον Περισσό εξαιτίας της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία όλων των αριστερών δυνάμεων προκειμένου να χτυπηθεί ο δικομματισμός.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr με πλάγιους τρόπους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η ηγεσία του κόμματος προσπαθεί να κρατήσει τα όργανα μακριά από τη λήψη μιας απόφασης που θα λέει «ναι» στην πρόταση συνεργασίας.
Ποιος είναι ο πλάγιος τρόπος;
Έχει αυξήσει τα μέλη που συμμετέχουν στα όργανα αυτά σε ζυγούς αριθμούς οπότε σε περίπτωση ισοψηφίας δεν περνά η όποια απόφαση έχει τεθεί σε ψηφοφορία.
Η μεθόδευση αυτή έχει δημιουργήσει σοβαρότατα εσωκομματικά προβλήματα αφού μπορεί η ηγεσία του ΚΚΕ να απορρίπτει μετά βδελυγμίας ένα ενδεχόμενο συνεργασίας, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα στελέχη που βρίσκονται στην αντίπερα όχθη.
Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω τα στελέχη που τάσσονται υπέρ της συνεργασίας των αριστερών δυνάμεων κάνουν λόγο για την αντικατάσταση ακόμη και της Γενικής Γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα!
Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη πληροφόρηση έρχεται με αρκετή καθυστέρηση δεδομένων των στεγανών που υπάρχουν στο ΚΚΕ. Παρά ταύτα δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

Συντάχθηκε απο τον/την diktio2    Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2012 14:45     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Πες μου ποιος σε διόρισε ... να σου πω ποιος είσαι!