Ντροπή σου Θέμιδα...

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Εδώ και 15 μέρες κρατούν φυλακισμένο με έμφραγμα άστεγο, γιατί  ζούσε στο αυτοκίνητο που...είχαν λήξει οι (ξένες) πινακίδες κυκλοφορίας. 

Αυτοί οι "άτεγκτοι" λειτουργοί της Δικαιοσύνης που δείχνουν  "κατανόηση"  και αφήνουν ελεύθερους  μεγαλοφειλέτες με κακουργήματα, μια βδομάδα μετά την εγχείρηση καρδιάς, υποχρέωσαν τον άφραγκο πολίτη να "αναρρώσει" σε  κελί 2Χ2 με άλλους συγκρατούμενους. Αυτά τα τερατώδη... ακούσαμε στη εκπομπή του Σκαι με την Πόπη Τσαμπανίδου, και σιχαθήκαμε την Θέμιδα. Στοίχημα ότι αν εντοπιστεί ο  55 χρονο δικηγόρος- ιδιοκτήτης της γιάφκας στη Λούτσα, κι αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα αμέτρητα (Βαριά) όπλα, θα πάρει τακτική δικάσιμο και θα αφεθεί ελεύθερος. Ενώ ο ανώνυμος μαλάκας με το έμφραγμα θα ζήσει όσο οι αστυνομικοί βάζουν ρεφενέ για να του αγοράσουν τα φάρμακα. Ντροπή σας . Πάντως σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλοι γιατί ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ

300.000 αυτοκίνητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας στους δρόμους !!

ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΩ ΚΑΙ ...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !! 
Aυξάνονται και πληθαίνουν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας μας, για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας. 
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα capital.gr «περισσότερα από 300.000 οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους. Πρόκειται για οχήματα που είτε οι ιδιοκτήτες τους δεν καταβάλουν τα τέλη, ενώ διατηρούν τις πινακίδες κυκλοφορίας σε αυτά ή έχουν καταθέσει τις πινακίδες και συνεχίζουν να κυκλοφορούν κανονικά στους ελληνικούς δρόμους. Μάλιστα, υπάρχουν και οι περιπτώσεις ελληνικής «ευρεσιτεχνίας» στην αποφυγή πληρωμής των τελών όπου κάτοχοι δικύκλων προμηθεύονται πολλαπλά σήματα που κοστίζουν ελάχιστα και τα κολλούν στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους». Όσο για τα έσοδα αυξήθηκαν μόλις κατά 4%.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ