Η νοθεία δεν θέλει θεατές και δημοσιότητα για να γίνει καλό εκλογομαγείρεμα!

Εκλογές… χωρίς (;) τηλεόραση

12.04.2012ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Η χθεσινή μέρα, κατά την οποία η απεργία των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης δημιούργησε πρόβλημα στη μετάδοση των πολιτικών εξελίξεων, και μάλιστα στην κορυφαία στιγμή της διάλυσης της Βουλής και της προκήρυξης πρόωρων εκλογών για την Κυριακή 6 Μαϊου, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την… πρόγευση μιας αντίστοιχης κατάστασης, για την ημέρα κατά την οποία θα στηθούν κάλπες σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωματεία των τεχνικών που εργάζονται στα ιδιωτικά ΜΜΕ βρίσκονται σε συζητήσεις και συνεννόηση με τους συναδέλφους τους στην κρατική τηλεόραση, προκειμένου την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 6 Μαϊου, να υπάρξει κοινή απεργιακή κινητοποίηση, που θα «μπλοκάρει» τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, καθώς και τις καθιερωμένες πολιτικές συζητήσεις.

Η προοπτική αυτή φαντάζει φυσικά εξαιρετικά… διαβρωτική για το πολιτικό σύστημα, και ήδη σε παρασκηνιακό επίπεδο ασκούνται πιέσεις, προκειμένου να περιοριστεί στο επίπεδο της «απειλής». Η χθεσινή μέρα πάντως έδειξε ότι, από τη στιγμή που οι τεχνικοί και της κρατικής τηλεόρασης αποφασίζουν να μπουν στον… χορό, η εικόνα χάνεται. Επομένως, η κινητοποίησή τους και το μήνυμα που θέλουν να στείλουν, έχει πρακτικό αποτέλεσμα.
 http://www.statesmen.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια