Μήπως η Δικαιοσύνη ακολουθεί σενάριο στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου?

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Χθές o Ant-1 μίλαγε για φήμες που αναφέρουν ότι ο "Ακης" (μάλιστα, με το μικρό του όνομα είναι στο τίτλο) μπορεί να ζητήσει νοσοκομείο μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο για την παραγραφή"!
Λες και έχουν δεδομένη τη απόφαση.
Μάθαμε επίσης ότι, ενώ αρχικά ο κατηγορούμενος υπουργός παρήγγειλε μενού νηστείας, μετά το γύρισε σε αρτύσιμο, για ταιριάζει με τα φάρμακα που παίρνει. Και δεν φτάνει που τον "φιλοξενούσαν" στο παιδικό τμήμα στη Γ.Α.Δ.Α. επετράπη στη νεαρή σύζυγό του , να του...
αλλάξει τα λαϊκά κλινοσκεπάσματα της Αστυνομίας με τα επώνυμα (σατέν η μεταξωτά θα σας γελάσουμε) που αγόρασε με τις μίζες.
Κατα τ΄ άλλα,  όλοι είμαστε ΙΣΟΙ ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Ύποπτο το σενάριο της Ελληνικής Θέμιδας. Μαντεύουμε ότι ο Άκης θα ακολουθήσει τον ( temporary) δρόμο που χάραξε ο ΕΦΡΑΙΜ...
Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ...

Κι ο Βερύκιος έπεσε από τα σύννεφα για το "ποιον" του Άκη!

Τόσα χρόνια σαν στρατιωτικός συντάκτης αλώνιζε στο πεντάγωνο, και δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα για τις μίζες στα εξοπλιστικά.
Όταν μίλαγε για το Τσοχατζόπουλο (τα χρόνια της υπουργίας του) το στόμα του έσταζε μέλι.
Μόνο για κάποιους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς που έκαναν "στρατιωτικά" καψώνια στους φαντάρους, έπαιρνε θέση (εναντίον τους φυσικά) και απαιτούσε μέσω της τηλεόρασης,  την παραδειγματική τιμωρία.
Τώρα που ο...
Άκης  κατηγορείται ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, το (υποτιθέμενο Αριστερό) ανθρωπάκι-δημοσιογραφάκι, με το καπιταλιστικό Τζιπ, προσπαθεί να  θολώσει τα νερά, αναρωτόμενος "γιατί να δώσουν οι εταιρίες κολοσσοί λεφτά στον Άκη, που ήταν η πρώτη υπογραφή!!!".
Μήπως ο εισαγγελέας να  ψάξει λίγο τον  (θεατρικό) ρόλο του?

Οι Οικονομοκαμπουράκηδες ήδη έχουν "χώσει" τον Άκη στη φυλακή, από το πρωί!

Αυτό θα πει έγκριτη και ειδικά ΕΓΚAIΡΗ ενημέρωση.
Στη εκπομπή Κοινωνία Ωρα MEGA με ζωντανή σύνδεση από τα χαράματα έξω από την ΓΑΔΑ όπου φιλοξενείται ο Ακης Τσοχαtzόπουλος ο δημοσιογράφος εντόπισε το όχημα με το οποίο ο τ. υπουργός της Μίζας, μεταφερόταν στο Κορυδαλλό!!!
Ο Οικονομέας ήταν τόσο ευτυχισμένος για το αποκλειστικό πλάνο, που ζήτησε από το κοντρόλ (ώρα  08:35)  να το παγώσουν , για να το απολαύσουν οι τηλεθεατές.
Βέβαια ο ...
Τσοχατσόπουλος  (επειδή όπως φαίνεται πως δεν έχει ξυπνήσει ακόμα), παραμένει μέχρι αυτή την ώρα 11:30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Γ.Α.Δ.Α,  και όσο για τις πρωινές εκπομπές κάποτε οι τηλεθεατές θα καταλάβουν ότι κάνουν κακό στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, και είναι καιρός να στραφούν στα ερασιτεχνικά Blog , για να μαθαίνουν την αλήθεια...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια