Υπηρεσιακή κυβέρνηση ζητά ο Καρατζαφέρης

«Τα δείγματα γραφής των υπουργών με τις 500 και πλέον ρουσφετολογικές τροπολογίες που έφεραν στη Βουλή τον τελευταίο μήνα επιβεβαιώνουν ότι τα υπουργικά γραφεία λειτουργούν πλέον ως πολιτικά», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Υπηρεσιακή κυβέρνηση ζητά ο Καρατζαφέρης
Τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης λόγω του κομβικού χαρακτήρα των εκλογών και του κλίματος ρευστότητας που επικρατεί ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με τον οποίο συναντήθηκε την Τρίτη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κατηγόρησε τα υπουργικά γραφεία ότι «λειτουργούν πλέον ως πολιτικά», επικαλούμενος «τα δείγματα γραφής των υπουργών με τις 500 και πλέον ρουσφετολογικές τροπολογίες που έφεραν στη Βουλή τον τελευταίο μήνα».

Όπως είπε επίσης ο κ. Καρατζαφέρης, συζήτησε με τον κ. Παπούλια «οι πιέσεις και οι εκβιασμοί για προσφυγή στις κάλπες να μην αποβούν εις βάρος της βουλήσεως του ελληνικού λαού».

«Θέλω να πιστεύω ότι οι λόγοι έγιναν επαρκώς κατανοητοί και θα πάμε σε εκλογές, χωρίς τον βιασμό της βουλήσεως του ελληνικού λαού», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.
 http://news.gr.msn.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια