ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η Goldman Sachs;

 

Σύμφωνα με την Νιου Γιόρκ Τάϊμς η Goldman Sachs κατείχε το 16% των μετοχών της εταιρείας Village Voice Media.Η εταιρεία αυτή είναι η ιδιοκτήτρια του αμερικάνικου ιστοτόπου backpage.com. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι γνωστή στην Αμερική για τις διευκολύνσεις που παρέχει στο τράφικιν γυναικών, ακόμα και ανήλικων κοριτσιών αφού διευκόλυνε στο κλείσιμο ραντεβού για «συνοδούς», έναντι βεβαίως μεγάλης αμοιβής. Επιπλέον καλύπτει το 70% της αμερικάνικης αγοράς σε αγγελίες παροχής ερωτικών υπηρεσιών , και έχει συνδεθεί με συλλήψεις σε 22 πολιτείες.
Η Backpage.com, επιπρόσθετα , έχει ήδη κατηγορηθεί για ηθική αυτουργία στον βιασμό μιας ανήλικης, ενώ 19 Γερουσιαστές έχουν ήδη ζητήσει από την ιδιοκτήτρια εταιρία να σταματήσει να διευκολύνει τους εμπόρους λευκής σαρκός.

Σύμφωνα με τον Kristof τον δημοσιογράφο των Νιου Γιόρκ Τάϊμς που αποκάλυψε τα στοιχεία αυτά , δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Goldman Sachs χρησιμοποίησε την επιρροή της ή την ιδιοκτησιακή της ισχύ, ώστε να πεισθεί η Village Voice Media να σταματήσει να διαφημίζει την πορνεία, ή ακόμη και να ελέγχει τις ηλικίες των χρηστών που εγγράφονται σε αυτήν.Μάλιστα όλα τα παραπάνω δεν ήταν ικανά να εμποδίσουν τον Σκοτ Λέμποβιτς που ήταν ο διευθύνον σύμβουλος Goldman Sachs να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Village Voice Media μέχρι το 2010.
Τώρα βέβαια που αποκαλύφθηκαν αυτά η Goldman Sachs σπεύδει να ξεφορτωθεί τις μετοχές και προσπαθεί να δείξει πως είχε άγνοια περί τούτου .
Δεν γνωρίζω για πόσο αφελείς μας θεωρούν όλους πια οι περίφημοι οικονομικοί κολοσσοί .Η αλήθεια για το ποίον τέτοιων εταιρειών αρχίζει να διαφαίνεται και εν τέλει μέσα από την ίδια τους την αλαζονεία , θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι.
Τέτοιες ιστοσελίδες θα πρέπει επιτέλους να κλείσουν , και ναι να αποδοθούν ευθύνες στους ιδιοκτήτες της.

Ευγενία Χρήστου

 Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Απριλίου 13, 2012

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

Μαζεμένες πληροφορίες για τα εμβόλια